Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

54% popusta - Dvodnevni wellness paket (oseb: 2) v vrednosti 135€, le za 62€

54% popusta - Dvodnevni wellness paket (oseb: 2) v vrednosti 135€, le za 62€

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

1x nočitev za dve osebi.
Samopostrežni zajtrk.
Dvoposteljna soba s TV, SAT, minibarom, telefonom, wi-fi, kopalnico in fenom).
1x večerja za dve osebi v...


Dobrodošli v Hotelu  Kovač v lepi vasici Osilnica v Sloveniji. Ta športni hotel idealen je za vse, ki si želijo oddiha v naravi, s številnimi možnosti aktivnega oddiha, saj vam ponujajo pestro ponudbo različnih aktivnosti v svojem adrenalinskem parku, prosti čas pa lahko preživite tudi ob kolesarjenju, pohodništvu, raftingu na Reki Kolpi, lokostrelstvom in nordijsko hojo. 

Hotel Kovač je leta 2009 povsem prenovil depandanso in zdaj gostom nudi 14 dvoposteljnih sob in družinske sobe za 2+2 osebi. Vsaka soba je kategorizirana s tremi zvezdicami, v njej pa boste našli: TV, telefon, internet (wireless), mini bar in kopalnico s tuš kabino, wc-jem in fenom.

V športnem centru imajo adrenalinski park, 2 teniški igrišči, team building poligon, lokostrelski poligon, paintball poligon, igrišče za odbojko, v neposredni bližini pa tudi igrišče za košarko in mali nogomet.

V tej ponudbi vam omogočajo odlično wellness razvajanje. Deležni boste ene nočitve, okusne večerje, aktivnosti, ki vam bodo popestrile prosti čas.

Preživite nekaj dni v Osilnici in izkoristite to Kahani ponudbo za dvodnevni wellness oddih in odštejte le 62 €, namesto 135 € po redni ceni. Izkoristite 54 % popust.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.