Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

38% popusta - Degustacijski menu v Mami (oseb: 1) v vrednosti 48€, le za 30€

38% popusta - Degustacijski menu v Mami (oseb: 1) v vrednosti 48€, le za 30€

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Brancinov tatarski z granatnim jabolkom.
Mariniran losos na mozarelini kremi.
Rižota z jadranskimi kozicami in divjimi šparglji.
File...


Edinstveno kulinarično popotovanje po okusih morja, ki vam jih bodo pričarali v restavraciji Mama. Restavracija se nahaja na Ajševici, v čarobni vasici, le streljaj od Nove Gorice. Ob prvem srečanju s kulinaričnimi mojstri in sommelierjem vas bo takoj prežel občutek domačnosti, ob okušanju specialitet, pripravljenih izpod njihovih rok, pa vas bo presenetila intenzivnost okusov. Tokrat se boste v Mami prepustili ribjemu degustacijskemu meniju.

Restavracijo Mama vodita mojstra sodobne kuhinje in priznana slovenska sommelierja, ki gojita moderne okuse in enostavne jedi, pripravljene po maminih receptih. Mamina ponudba temelji predvsem na osnovnih prvovrstnih svežih živilih. Njihov gurmanski repertoar obsega širok izbor ribjih, mesnih in vegetarijanskih jedi, pri čemer imajo prednost domača živila iz okolice. Čute v Mami razvajajo tudi prvovrstne sladice, jedi iz ognjišča in pestra ponudba fondijev. Podajte se k Mami in si privoščite prvovrstno gurmansko doživetje, ki bo razvajalo vaš okus in zadovoljilo hrepenenje po odlični hrani.

Kahani in restavracija Mama vam omogočata prvovrstno kulinarično doživetje in užitke ob ribjem degustacijskem meniju za samo 30 €, popust namreč znaša 38 % (redna cena znaša 48 €). 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.