Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

POLETNI IZLET NA BLATNO JEZERO, Balatonfured, Madžarska - 139 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v Hotelu Annabella 3* za 1 osebo

POLETNI IZLET NA BLATNO JEZERO, Balatonfured, Madžarska - 139 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v Hotelu Annabella 3* za 1 osebo

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite največje in najbolj čudovito jezero v srednji Evropi!


1.DAN: SLOVENIJA – TIHANY - BALATONFURED: Odhod avtobusaiz Slovenije ob 6 uri zjutraj. Po prestopu na Madžarsko stran bomo uživali napanoramski vožnji ob severni obali Blatnega jezera. Peljali se bomo skozi mestoKesthely in vinorodni Badacsonytomaj, do polotoka Tihany. Celoten polotok jezgodovinsko okrožje, katerega središče je benediktinski samostan iz leta 1055.Za vasico Tihany pravijo, da je najlepši kraj na Madžarskem in je zelo priljubljenaturistična točka. Vasica je idilično urejena, skoraj vsaka hiša ima trgovino sspominki. Tukaj najdemo tudi etno muzej na prostem, s prekrasnim pogledom naBlatno jezero. Po ogledu se boste proti doplačilu lahko s trajektom zapeljaličez jezersko ožino do Siofoka, največjega mesta ob jezeru. Sledila bo vožnja doznanega zdraviliškega mesta Balatonfured, namestitev v hotelu in večerja.


2.DAN: POLETNI ODDIH OB BLATNEM JEZERU (po želji izlet v Budimpeštoali večerja v tipični čardi): 
Zajtrk. Dan bonamenjen sproščanju v hotelu in ob čudovitem Blatnem jezeru ali pa se lahkoproti doplačilu odpravite na izlet v Budimpešto. Zvečer se boste protidoplačilu lahko odločili za večerjo v tipični čardi (v tem primeru boste žeplačano večerjo v hotelu lahko zamenjali za kosilo). Nočitev.

3.DAN: BALATONFURED – BADACSONYTOMAJ - HEVIZ - SLOVENIJA: 
Po zajtrku sebomo odpravili do znanega vinorodnega področja Badacsonytomaj. Proti doplačilusi boste lahko ogledali vinsko klet in degustirali priznana madžarska vina. Sledilabo vožnja do mesta Heviz in istoimenskega termalnega jezera. Sprehod po mestu,možnost okrepčila in ogled svetovno znanega termalnega jezera. Vožnja protiSloveniji kamor bomo prispeli v večernih urah. 


Hotel je od plaže oddaljen 2 minuti hoje. Izvrsten hotel s 3 zvezdicami senahaja na znamenitem sprehajališču ob Blatnem jezeru. Ponuja panoramski razgledna jezero in na naselje Tihany, zasebno plažo ter notranje in zunanje bazene.Vse sobe imajo balkon, TV, kopalnico, sušilec za lase, telefon in minibar. Otroci lahko sodelujejo v zabavnih dejavnostih, kot so različni športi,ustvarjanje likovnih in drugih izdelkov, igre v bazenu ter veliko drugega.Za popolno sprostitev so na voljo tudi savna, solarij in masaže.V restavraciji vam postrežejo z mednarodno kulinariko in madžarskimispecialitetami ter z izbranimi vini regionalnega porekla. Prijeten vrt vabi kuživanju ob hladnem pivu, občasno pa lahko prisluhnete tudi zvokom harmonike.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.