Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vitalnost - One-a-Day 100 tablet

Vitalnost - One-a-Day 100 tablet

16%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


S prehrano moramo zadovoljiti najmanj priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) vitaminov in mineralov. PDV/RDA zagotavlja, da ne zbolimo,  medtem ko za optimalno funkcioniranje organizma potrebujemo precej večji vnos.


Dopolnilo One-a-Day vsebuje kombinacijo vitaminov in mineralov. Zasnovano je posebej za športnike in rekreativce in posameznike, ki imajo večje potrebe po vitaminih in mineralih.

Ena tableta One-A-Day vsebuje:

  • toliko C vitamina kot 2 srednje veliki pomaranči
  • toliko magnezija kot 4 kozarci mleka
  • toliko vitamina A kot 3 srednje veliki korenčki
  • vsaj toliko vitaminov B kot 5 žličk kvasa

V eni tableti izdelka One-a-Day je tudi 7 mg minerala cinka in 200 mcg folne kisline (folata).

Cink igra pomembno vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, maščobnih kislin in ostalih makrohranil, ki jih zaužijemo. Prav tako je potreben za izboljšanje kognitivnih funkcij, delovanja imusnkega sistema in delitvi celic. Pri moških prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi. Dovolj cinka v prehrani prispeva tudi k ohranjanju zdravih las, nohtov in zdrave kože.

Folna kislina, oziroma folat, prispeva k boljšemu delovanju imunskega sistema in s tem zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Folna kislina je ena najpomembnejših snovi v času nosečnosti saj prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo.

UPORABA:

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.