Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Vrisovanje obrvi po japonski metodi

Vrisovanje obrvi po japonski metodi

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Počutite se samozavestno in naj vaš obraz izgleda veder in mladosten ves čas.

Urejene in poudarjene obrvi uokvirijo obraz in vas naredijo privlačnejše. Z japonsko metodo vrisovanja obrvi vam je urejen videz obrvi dostopen vedno, tudi ko nimate časa za ličenjeobiščete bazen, greste na plažo ali pa se ukvarjate s športom. Urejene boste vedno – tudi ko se zbudite.

Japonska metoda vrisovanja obrvi je permanentni make-up, ki ostane obstojen do dveh let! Obstojnost je odvisna tudi od tipa kože, izpostavljanja soncu in kozmetičnih posegov, priporoča pa se letno osveževanje za optimalen izgled.

Pri postopku se uporabljajo mineralni AC pigmenti, ki so netoksični in hipoalergeni, za vsako stranko pa se uporabi nov sterilen nožek, zato je postopek varen. Upoštevani so tudi izredno strogi higienski standardi, ki upoštevajo vse zakonske predpise.

Sam postopek je hiter in traja le 1 do 2 uri. Najprej se bodo posvetovali glede vaših želj in ocenili stanje, nato pa bodo izvedli poskusno risanje. Poskus bodo fotografirali in digitalno preverili simetrijo narisanih obrvi, ko pa boste zadovoljni, bodo začeli z vrisovanjem vseh posameznih dlačic, do popolnega izgleda vaših obrvi. Morebitna rdečica po postopku bo izginila v enem dnevu. 

En mesec po postopku sledi kontrolni pregled in korekcija, ki je vključena v ponudbo. S tem si boste zagotovili kar najdaljšo obstojnost in popoln izgled.

Rezultat japonske metode vrisovanja dlačic je izjemno naravno izgledajoč. Vriše se namreč vsako posamezno dlačico, le te pa so različnih dolžin in debelin. Hkrati s tem pa je izbira pigmenta prilagojena tenu vaše kože, barvi las in obstoječih obrvi.

Če ste nezadovoljne z gostoto ali obliko vaših obrvi, ste naveličane vsakodnevnega dorisovanja obrvi ali pa si le želite popolnega, a naravnega videza obrvi, potem je japonska metoda vrisovanja obrvi prava za vas.

Bodite urejene vsak dan.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.