Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Zdraviliški dvor 4* Rimske Toplice

Hotel Zdraviliški dvor 4* Rimske Toplice

48%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih 
· prost vstop v bazenski kompleks 
· brezplačen vstop v fitnes 
· brezplačno hotelsko parkirišče in garaža 
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat za bazen

Opis

Rimske terme, Rimske Toplice Zdraviliški dvor je del hotelskega kompleksa, ki obsega tudi hotela Rimski dvor in Sofijin dvor. V osrčju Rimskih Toplic, ob gozdu in s pogledom na Savinjo boste našli prostor zase. 

Pravijo, da so zasluge vseh dosedanjih ozdravitev pripisali kar večno mladim nimfam, ki naj bi prebivale v termalni vodi. Kakšne blagodejne učinke prinašata vrelca iz globine skoraj 1000 m pod površjem, pa preizkusite sami. Prepustite se zdravilnim vrelcem in si povrnite energijo za vsakdan. Kaj boste počeli? Lahko se namakate v kamniti kadi, topli kopeli ali uživate ob svečkah, prijetnem vonju olja in spretnih maserskih rokah, morda pa kar v eni izmed savn? Wellness center in Dežela savn vas pričakujeta. Zaplavate lahko v notranjih ali zunanjih bazenih, na terasi pa pridobite barvo. 

Napolnite svoja pljuča s svežim zrakom bližnjih gozdov, občudujte okolico skozi tek – prav presenečeni boste, ko boste ugotovili, da tukaj domujejo svetovno znane orjaške sekvoje ali mamutova drevesa, kanadska čuga, japonska hiba, cipresa, tisa, kalifornijska cedra … Če vas niso prevzeli mogočni in veličastni dvori, pa skočite do Celjskega gradu ali pokukajte kar v jedro Rimskih Term. 

V hotelu Zdraviliški dvor je 76 sodobno opremljenih sob. Po skupnih prostorih in v hotelskih sobah vas bodo spremljali latinski reki. Le kaj vam govori napis nad vašim vzglavjem? Je bil res izbran naključno? V klimatiziranih sobah je LCD TV, minibar in brezplačen WiFi. 

Ne veste kaj bi jedli? Mmmm … iz samopostrežne restavracije, kjer vam bodo pripravili dobrote za zajtrk in večerjo, res diši. Ko tekom dneva zagode lakota, je tukaj À la carte restavracija Sofija – povprašajte po lokalnih dobrotah. Poiščite še pitnik termalne vode in se naužijte te zdravilne vode.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.