Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Art Hotel Kristal - Oddih v Bohinju z zasebnim wellnessom, Bohinjsko jezero, Slovenija - 299 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Art Hotel Kristal - Oddih v Bohinju z zasebnim wellnessom, Bohinjsko jezero, Slovenija - 299 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Očarljiv družinsko vodeni hotel v neokrnjeni naravi okolice Bohinjskega jezera! ✓ na obrobju Triglavskega narodnega parka ✓ 500 m od Bohinjskega jezera✓pristno domače vzdušje ✓savna ✓vrt ✓terasa ✓otroško igrišče ✓sobe v alpskem slogu iz okoliškega lesa.

Očarljiv družinsko voden Art Hotel Kristal stoji na obrobju Triglavskega narodnega parka, le 500 metrov od Bohinjskega jezera. Obdan je s čudovitimi gorami in z bogatim alpskim gozdom.

V hotelu Kristal boste uživali v čudovitem, pristno domačem vzdušju, izvrstni kulinariki, miru in tišini v sožitju z neokrnjeno naravo. Poleg sprostitve in čuječnosti boste v hotelu našli odlično izhodiščno točko za okoliške kraje, ki vam ponujajo številne možnosti za mirne ali aktivne počitnice.

Hotel nudi tudi savno, vrt, teraso, shrambo za smučarsko opremo, otroško igrišče in storitev pranja perila. Uživate lahko tudi v številnih aktivnostih v sklopu hotela ali okolici, kot so jahanje, smučanje ter kolesarjenje.

Sobe so narejene v alpskem slogu, iz okoliško pridelanega lesa. Vključujejo leseno okrasje, kabelsko TV, balkon, minibar in lastno kopalnico s prho, sušilcem za lase ter z brezplačnimi izdelki za osebno nego.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.