Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Valamar Obertauern Hotel - Gorski wellness oddih, Obertauern, Avstrija - 421 EUR - 2x nočitev v troposteljni Superior sobi za 2 osebi, Polpenzion

Valamar Obertauern Hotel - Gorski wellness oddih, Obertauern, Avstrija - 421 EUR - 2x nočitev v troposteljni Superior sobi za 2 osebi, Polpenzion

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Snežni oddih v Alpah nad Salzburgom! tikob smučišču veliko snega na1700 m nadmorske višine ✓ mirna lokacija v središču Obertauerna   Maro Kids' klub NOV notranje-zunanji bazen   wellness center.

Najvišji prelaz v pokrajiniSalzburg Obertauern slovi kot smučišče z največ snega in najdaljšo smučarskosezono v Avstriji. Poleg urejenih stez v skupni dolžini 100 km in najboljšeponudbe après ski vam Obertauern zagotavlja veliko izbiro vsebin za vsak okus vobjemu osupljive planinske narave.

Tukaj vas v mirnem delusmučišča, tik ob smučarski progi, pričakuje Valamar Obertauern Hotelu, ki vamnudi udobno namestitev in vse, kar potrebujete za nepozaben oddih na snegu – odprostranega wellness centra, show-cooking restavracije in wine bara, dozabavnih vsebin za družine in celotne ponudbe za smučarje. Vam ni treba početiničesar drugega kot uživati.

NOVO 2022:
Ogrevan notranje-zunanji bazen s prostorom zasprostitev!


Troposteljna Superior soba: Soba velikosti 24 - 31 m2sprejme največ 3 osebe. Vsebuje eno zakonsko posteljo in raztegljiv kavč. Imalastno kopalnico, s tušem ali kadjo. Poleg tega sta v sobi še TV in sef,poskrbljeno je za brisače in posteljnino.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.