Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Huma Kotor Bay Hotel - Pomladno wellness razvajanje, Kotor, Črna Gora - 320 EUR - 2x nočitev v Premium sobi s pogledom na morje za 3 osebe, Samopostrežni zajtrk

Huma Kotor Bay Hotel - Pomladno wellness razvajanje, Kotor, Črna Gora - 320 EUR - 2x nočitev v Premium sobi s pogledom na morje za 3 osebe, Samopostrežni zajtrk

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zgodovinsko mesto Dobrota leži v samem srcu Kotorskega zaliva, resnično čarobnega kotička Črne gore. Ta edinstveni sredozemski dragulj, skrit v enem najlepših zalivov na svetu, je kraj bogate zgodovine, žive mitologije ter očarljivih zgodb in legend. In zdaj je postal tudi dom enega najboljših hotelov in letovišč v Črni gori – Huma Hotel & Villas.

Huma Hotel & Villas, ki se nahaja okoli plaže Virtu, ene najboljših plaž v celotni Črni gori, nudi izvrstno izkušnjo s petimi zvezdicami. Počitnice v Huma Hotels & Villas pomenijo luksuzno namestitev v vilah, apartmajih, apartmajih ali sobah ob morju. Bogata ponudba Huma Hotels & Villas, kot so Spa & Wellness, telovadnica, neskončni bazeni, vrhunske restavracije, salon na plaži in restavracija, ter raznolike in zabavne dejavnosti, zagotavljajo nepozabne počitnice v Črni gori.
Huma Hotels & Villas je idealno mesto za romantične ali aktivne počitnice, mesto za praznovanje vašega posebnih dogodkov, pa tudi odličen kraj za poslovne potnike.

OčarljivaPremium soba s pogledom na vrt, je zasnovana tako, da navdušuje in jeedinstvena po svojem izgledu. Vsaka od teh razkošnih sob je dobro zasnovana z udobnodnevno sobo, njegovim in njenim umivalnikom ter deževno prho. Soba Premium s pogledom na vrt, ki se odpira na velikvrt in teraso, predstavlja obilo priložnosti za počitek in bo zagotovo preseglavaša pričakovanja.

Wellness
Vstopite v Shanti, oazo tišine, Spa & Wellness kot nobena druga. Občutite popolno sprostitev, uživajte v sijaju svoje notranje in zunanje lepote. Shanti Spa & Wellness vas bo popeljal na izvrstno potovanje skozi sproščanje telesa, uma in duha vse do nove ravni umirjenosti in notranjega ravnovesja.

Če ste sanjali o pobegu, ki bo sprostil vaš um, spodbudil vaše čute in spravil vaše telo v optimalno formo, ne iščite več. Preprosto se sprehodite do Shanti Spa & Wellnessa. Vrhunska personalizirana nega strokovnjakov, tretmaji razvajanja, prilagojeni fitnes ali joga programi bodo naredili ostalo.

Plaža
Osupljivo bela, prodnata plaža Virtù zasluženo velja za eno najboljših plaž v celotni Črni gori. Nahaja se na mestu, kjer je Jadransko morje preprosto popolno – nikoli premrzlo, nikoli pretoplo, nikoli preveč valovito.
In ko se dan, obsijan s soncem, spremeni v spektakularen sončni zahod, bo Virtù Lounge & Restaurant Bar popestril vaš dan na eni najboljših plaž v Črni gori z elegantnim sodobnim razkošjem, zabavo in živahnimi zabavami.

Kotor
Kotorski zaliv hitro postaja priljubljena točka mnogih ljubiteljev pravega Mediterana. Dramatična lepota strmih okoliških gora in neokrnjenega Jadranskega morja, zgodovinski zakladi in tradicija na vsakem koraku, blago in vabljivo podnebje – pa tudi črnogorsko gostoljubje – že dolgo privabljajo številne popotnike v ta čudoviti del sveta.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.