Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Arena Franz Ferdinand Nassfeld - Pravljični wellness oddih na smučišču, Tröpolach, Avstrija - 440 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi M za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja + ena pijača ob večerji kozarec vina,...

Arena Franz Ferdinand Nassfeld - Pravljični wellness oddih na smučišču, Tröpolach, Avstrija - 440 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi M za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja + ena pijača ob večerji kozarec vina,...

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Oddih v Nassfeldu! ✓ le 50 metrov od gondole neposreden dostop do smučišč fitness  savna  vsaka soba vključuje predprostor za hrambosmučarske opreme.

Hotel Arena Franz FerdinandNassfeld se nahaja v kraju Tröpolach, le 50 metrov od gondole Nassfeld, ki ponuja neposredendostop do smučišč.
Hotel odlikuje čudovit pogled na Karnijske Alpe in je le dveminuti hoje oddaljen od žičnic. Idealnadestinacija, tik ob vznožju smučišča Nassfeld, predvsem za družine in vsetiste, ki obožujete aktivnosti na snegu.

V hotelu lahko izkoristite možnost fitnessa, kjer boste na sodobnih napravah uživali včudovitem pogledu na gore. V hotelu sta tudi dva sveta savn, opremljena s po dvemafinskima savnama in parno kopeljo. Za sproščanje in zdravje boste tam našlitudi disco savno z zvoki glasbe 70. in 80. let.

Sprostite se v novem luksuznem notranjem bazenu na 9000 m2 zunanjega in notranjega prostora. Uživajte v topli vodi, ko pa boste priravljeni na spremembo okolja, pojdite na zunanjo teraso in uživajte v čudovitem pogledu na gore. 

V hotelski restavraciji strežejomoderno alpsko-jadransko kuhinjo. Jedilnik ponuja tudi ene najboljšihvegetarijanskih jedi v mestu, avtentična italijanska vina, lokalna piva inkavo.

Vsesobe v hotelu vključujejo klimatsko napravo, garderobno omaro in TV z ravnimzaslonom. Opremljene so z udobnim dizajnerskimpohištvom v toplih barvah in imajo velika okna. Sobev hotelu Arena Franz Ferdinand Nassfeld nudijo lastno kopalnico in brezplačenWi-Fi. Vse sobe vključujejo tudi predsobo, ki deluje kot shramba za smučarskoopremo, smučarske čevlje ter gorska kolesa.
 

Dvoposteljnasuperior soba M zagotavlja optimalen spanec, saj največ prostora v sobi zavzemaprav velika postelja (160x200 cm). Soba ima lastno kopalnico s tušem, pisalnomizo in omaro. V predsobi je shramba za smuči, čelade in smučarske čevlje. Navoljo sta brezplačen Wi-Fi in klima.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.