Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Occidental Praha Willson , Praga, Češka - 99 EUR - 1x nočitev v Deluxe sobi s pogledom na mesto za 2 osebi, Zajtrk

Occidental Praha Willson , Praga, Češka - 99 EUR - 1x nočitev v Deluxe sobi s pogledom na mesto za 2 osebi, Zajtrk

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Razkošje v središču Prage. Occidental Praha Wilson se nahaja v središču Prage, poleg Vaclavskega trga, in je odlično izhodišče za raziskovanje mesta. Nedavno zgrajen hotel je idealen za družine, pare in poslovneže.
 
Sobe Deluxe 25 m2 gostom nudijo eleganten prostor z okrasjem v toplih barvah, kar zagotavlja sproščujoče vzdušje. Sobe in vsi skupni prostori v hotelu imajo brezplačen brezžični internet.
 
Occidental Praha Wilson je zatočišče miru v središču češke prestolnice z odličnimi prometnimi povezavami in podzemno postajo neposredno pred vhodom. To je poleg storitve letališkega prevoza popolno za poslovne goste, ki iščejo preprosto in udobno bivanje. Idealen pa je tudi za druge obiskovalce, ki želijo spoznati mesto.
 
Praga je s svojimi tlakovanimi ulicami, številnimi zgodovinskimi stavbami, vznemirljivo kulinariko in sodobnim tempom življenja privlačno mesto za aktivne popotnike. 
 
Hotelska restavracija ponuja samopostrežni zajtrk s široko paleto izbire za vse goste. Ne glede na to, ali imate radi sladke ali bolj zdrave jedi, za vsakogar se najde nekaj za začetek dneva. Ponujajo tudi raznovrstno toplo in hladno hrano, z naborom sladkih in slanih možnosti ter svežega sadja in različnih vrst kosmičev ter jogurtov. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.