Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Remisens Premium Hotel Metropol - Luksuzen paket razvajanja za pare, Portorož, Slovenija - 236 EUR - 2x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi z balkonom pogled morje za 2 osebi, Polpenzion 

Remisens Premium Hotel Metropol - Luksuzen paket razvajanja za pare, Portorož, Slovenija - 236 EUR - 2x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi z balkonom pogled morje za 2 osebi, Polpenzion 

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Remisens Premium Hotel Metropol (5*) nudi storitve najvišje kvalitete in predstavlja preplet ekskluzivnosti in bogastva vsebin za nepozaben oddih. Bogastvo vsebin in storitev zagotavlja zadovoljstvo vsem, ki od oddiha pričakujejo več, z vsemi ugodnostmi, ki jih ponuja moderno in dinamično mesto v bližini - Portorož.

Remisens Premium Hotel Metropol (5*) se nahaja na griču Sv. Lovrenca in s svojo dominantno lego ponuja nepozabno lep pogled na Portorož in Marino Portorož. 

Comfort dvoposteljna soba, pogled na morje s površino 30 - 45 m2 s pogledom na morje, portoroški zaliv in sprehajališče nudi namestitev za maksimalno 2 osebi. Vse sobe imajo balkon s sedežno garnituro. Ta prostorna soba je opremljena z dvema twin posteljama dimenzije 140 x 210 ali z veliko francosko posteljo 180 x 210. Kopalnica je opremljena s kadjo in sušilnikom za lase. Oprema sobe vključuje individualno kontrolirano klimatsko napravo, telefon z neposrednim dostopom na zunanjo mrežo, mini bar, elektronski sef in LCD televizor s satelitskimi programi.

V sklopu hotela je tudi znani Grand Casino Portorož, igralnica z najdaljšo tradicijo v Sloveniji, kar daje hotelu Metropol poseben čar, eleganco in neponovljivo vzdušje nočnega življenja.

Uživajte v vhunskih storitvah, ki krasijo Remisens Premium Hotel Metropol!



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.