Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

La Villa Boutique Hotel - Oddih v Budvi, Budva, Črna Gora - 185 EUR - 2x nočitev v King apartmaju s pogledom na morje ali v Deluxe apartmaju s pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), Bogat a la carte zajtrk

La Villa Boutique Hotel - Oddih v Budvi, Budva, Črna Gora - 185 EUR - 2x nočitev v King apartmaju s pogledom na morje ali v Deluxe apartmaju s pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), Bogat a la carte zajtrk

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Začutite čar starega mestnega jedra, uživajte v udobnem in modernem sredozemskem ambientu s pogledom na marino in staro mestno jedro Budve. Prefinjen boutique hotel, ki ponuja zasebnost v samo petih popolnoma opremljenih in klimatiziranih apartmajih.

Vsi apartmaji nudijo popolno udobje, veliko zakonsko posteljo, raztegljiv kavč, TV z veliko programi, brezplačen Wi-Fi v vseh hotelskih prostorih, sodobno kopalnico z luksuznimi kopalnimi plašči in hotelsko kozmetiko, velik sef za prenosni računalnik in dragocene osebne stvari, parkirišče in še marsikaj za popoln užitek.

Hotel se nahaja v zgodovinski stavbi iz 17. stoletja, v mirnem predelu starega mestnega jedra, ki je pod Unescovo zaščito. Poleg idilične lokacije, lahko gostje uživajo tudi v gastronomskih dogodivščinah. Predstavljamo vam restavracijo Shanghai, ki jo je navdihnila azijska kuhinja. Medtem ko sedite na pokriti terasi restavracije, obsijani s čudovitimi sončnimi žarki, uživajte v okusnem azijskem meniju po vaši izbiri: kitajski kuhinji ali japonskih suši dobrotah.

La Villa Boutique Hotel vam ponuja širok izbor izletov in aktivnosti izven hotela, prilagojenih vašim željam, ki vam bodo omogočile spoznavanje lepot Črne gore. Ne glede na to, ali želite najeti jahto za celodnevni izlet, panoramsko vožnjo po Budvanskem zalivu ali vožnjo s podmornico, ali želite prevoz iz letališča Tivat, Podgorica ali Dubrovnik, predana ekipa bo z veseljem organizirala najboljše za vas.

Križarjenje po zalivu, vožnja s kajakom ali parasailingom, degustacija črnogorskega vina in nacionalnih jedi, izlet do Skadarskega jezera in še veliko več, so med gosti najbolj priljubljene aktivnosti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.