Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Radon Plaza Hotel - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 200 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi za 2 osebi, Zajtrk 

Radon Plaza Hotel - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 200 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi za 2 osebi, Zajtrk 

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Radon Plaza Hotel s 5zvezdicami je bil zgrajen leta 2006 in se nahaja v Sarajevu, bolj natančno najugozahodnem vhodu v mesto, samo pet minut oddaljen od letališča in okrog desetminut od centra mesta. Do danes je bil hotel organizator več kot 500 kongresov,sejmov, predstavitev in drugih dogodkov za številna domača in mednarodnapodjetja.

Hotel vam ponuja udobno nastanitev in vrhunske storitve popravi ceni in je popolna izbira za vse, ki si želijo mirno bivanje v bližinivseh ključnih in zanimivih mest v Sarajevu.

Hotel je dizajniran in opremljen v luksuznem stilu in ponujavrhunske storitve. Gostom je na razpolago 117 sob, 1 predsedniški apartma, 2superior apartmaja, wellness center, konferenčne dvorane, kavarna, rotirajočarestavracija in center za zabavo z bowling stezo in biljard salonom, medtem koje osebje hotela v pripravljenosti, da odgovori in ustreže vprašanjem in zahtevamvseh gostov.

Deluxe soba je opremljena po najvišjih standardih in bozadovoljila vse potrebe tako poslovnih gostov kot tudi tistih gostov, ki so nazasluženem oddihu. V ponudbi je soba s king size posteljo ali z dve ločenepostelje. Ne glede na to ali ste na daljšem oddihu ali pa na krajšem poslovnempotovanju, deluxe soba vam nudi popolno udobje.

Doživite kakovost in izvrstnostbosanske kuhinje v rotirajoči restavraciji Plava prizma, ki vam nudi panoramskipogled (360 stopinj) na mesto Sarajevo, kar naredi atmosfero še bolj privlačno.Uživate lahko tudi v kavarni Lobby, ki je idealen kraj za kavico. V sklopuhotela Radon Plaza se nahaja tudi prestižni Wellness center, ki je urejen inopremljen po najvišjih standardih. Vse storitve centra so koncipirane na osnovisprostitve, rekreacije in izboljšanja splošnega stanja duha in telesa, kar jetemelj za kakovost življenja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.