Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Stara Čaršija Hotel & SPA, Bar, Črna Gora - 476 EUR - 2x nočitev v družinskem apartmaju za 2 osebi (1. otrok do 7. leta in 2. otrok do 12. leta brezplačno), Polpenzion

Stara Čaršija Hotel & SPA, Bar, Črna Gora - 476 EUR - 2x nočitev v družinskem apartmaju za 2 osebi (1. otrok do 7. leta in 2. otrok do 12. leta brezplačno), Polpenzion

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Stari bar! ✓ pogled na staro mestno jedro Bara ✓ moderno in luksuzno opremljeni apartmaji ✓ pristna kulinarika ✓ naravne lepote in kulturna dediščina ✓ sredozemsko podnebje

Stara Čaršija Resort & SPA je s svojo ustanovitvijo odprl vrata Staremu Baru, turistično manj poznani destinaciji, ki pa s svojim velikim potencialom, kulturno dediščino in naravnimi lepotami enako navdušuje obiskovalce iz vzhodnih in zahodnih destinacij.

Hotel sestavlja pet ločenih zgradb z desetimi različnimi kategorijami namestitvenih enot, od katerih ima vsaka pogled na staro mestno jedro Bara. Vsak segment tega kompleksa vrača goste v nekdanji Stari Bar. S pristno kuhinjo, udobnimi in luksuznimi apartmaji ter strokovnim osebjem boste začutili znano črnogorsko predanost gostom, uživali v sredozemskem podnebju in okusili strast, ki jo kuharski mojstri vnesejo v vsako jed.

Moderni in luksuzno opremljeni apartmaji, kjer je bilo poskrbljeno za vsako podrobnost, ter tradicionalno-rustikalni videz hotela so kombinacija, ki vam bo pustila najlepše spomine na Stari Bar. Lepoto hotela prekaša le pogled na staro mestno jedro in čudovite obale Jadranskega morja ter Skadarskega jezera.

Družinski apartma: Dvosobni apartma - Soba z zakonsko posteljo Queen Size, soba z ločeno/zakonsko posteljo, terasa s pogledom na gore.

Wellness & Spa
Hotelska ekipa predano in skrbno ustvarja SPA & Wellness program. Slavni turški hammam, za najkakovostnejšo nego kože in čiščenje telesa, ter finska savna skupaj z bazenom in masažno sobo so odlična kombinacija za sprostitev.

Restavracija
Recepti sredozemske in orientalske kuhinje bodo nedvomno zadovoljili vaše okuse in ohranili vaše zdravje z eteričnim, ekstra deviškim oljčnim oljem iz Bara.

https://www.youtube.com/watch?v=jDd3_DHR1Pw


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.