Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Astra - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 164 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior ali Deluxe sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Hotel Astra - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 164 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior ali Deluxe sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Astra Sarajevo je moderen hotel, urejen po evropskih standardih, z luksuznimi dvoposteljnimi sobami, apartmaji, kopalnicami z jacuzzijem, dvigalom ter kavarno z galerijo in restavracijo.


Klimatizirane sobe imajo mini bar in satelitsko TV. Hotel Astra ima 24-urno recepcijo in brezplačen brezžični internet. Avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni 3 km. Različne restavracije, bari in supermarket se nahajajo le 20 m od hotela Astra. V avli, v lepo urejeni kavarni v 2 nadstropjih, se lahko sprostite in si privoščite osvežilno pijačo. Hotel Astra se nahaja v središču Sarajeva, v bližini starega dela Baščaršije, ki slovi po svoji arhitekturi iz časa Otomanskega cesarstva. Sarajevsko letališče je od Hotela Astra oddaljeno manj kot 20 minut vožnje. Za goste, ki potujejo z avtomobilom, so zagotovljena parkirna mesta.


Različne restavracije in bari ter supermarket so oddaljeni 21 m od Hotela Astra. Nahaja se v zgodovinskem starem mestnem jedru, kjer se cerkveni zvoniki in minareti mešajo v starem mestnem jedru Sarajeva, s fascinantno mešanico otomanskih, avstro-ogrskih, slovanskih in judovskih vplivov.

Neustavljiva mešanica blagih dišav, specifično in sproščujoče vzdušje Wellness & Spa centra Hotela Europe bo prebudilo vse vaše čute. Vsebina Wellness & Spa centra Hotela Europe: bazen in fitness center, opremljen z vrhunsko opremo Technogym, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.