Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Central Sarajevo - Wellness oddih, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 133 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejena uporaba wellness storitev (bazen, savna, turško kopališče)

Hotel Central Sarajevo - Wellness oddih, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 133 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejena uporaba wellness storitev (bazen, savna, turško kopališče)

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če iščete hotel v katerem vas bo prevzel občutek resnične udobnosti insprostitve, potem vam bo Hotel Central v Sarajevu pravi za vas. Nahaja se vsrcu mesta in skoraj vse znamenitosti so v bližini in dostopne peš.

Prepustite se storitvam svetovnekakovosti od samega prihoda v očarljivo preddverje hotela, kjer vas bopričakalo ljubeznivo osebje recepcije, pa vse do trenutka odjave iz hotela.

Sobe so skrbnourejene in dekorirane z izbranimi materiali in barvami, z udobnimi naslonjači,LCD TV, prostrano kopalnico in tuš kabino in raznimi dodatki, zaradi česar seboste počutili kot doma.

Z umetniškim navdihom je bil hotel popolnoma prenovljen, da biomogočil kar se da najboljšo izkušnjo. Odpočijte se v luksuznem 25 metrskembazenu. Vzdržujte kondicijo v klubu zdravje svetovne kakovosti. Namenski fitnessklub v treh nadstropjih je opremljen z najsodobnejšo opremo za fitness inoblikovanje telesa. V prestižnem dnevnem spa centru si privoščite niz tretmajevpo recepturah iz vsega sveta in to s pomočjo vrhunskih terapevtov. 

Preizkusite našo novo restavracijo Bistrot Centrale in začnitevaš dan s sveže pripravljenim zajtrkom, končajte pa ga z gurmansko poslasticoiz sijajnega menija za večerjo. Izbirate lahko med široko paleto jedimediteranske in domače kuhinje in se prepustite užitkom okusne zelenjave,sočnega mesa in očarljivih sladic.   


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.