Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Turistično naselje Ajdinovići SRCA - All inclusive paket velike družine, Olovo, Bosna in Hercegovina - 302 EUR - 4x nočitev v hotelski sobi za 2 osebi (4 otroci do 15. leta brezplačno), All inclusive 

Turistično naselje Ajdinovići SRCA - All inclusive paket velike družine, Olovo, Bosna in Hercegovina - 302 EUR - 4x nočitev v hotelski sobi za 2 osebi (4 otroci do 15. leta brezplačno), All inclusive 

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon priporoča! Prvi in ​​edini all-inclusive center v BiH je že več let primarna destinacija gostov iz države in regije. Resort s 4 zvezdicami se nahaja v čudovitem naravnem okolju, ki gostom zagotavlja edinstveno in nepozabno doživetje.

All inclusive ponudba: All inclusive aranžma gostom nudi tri obroke in neomejeno uživanje samopostrežne hrane, ki ne bo pustila ravnodušnih niti najzahtevnejših gurmanov. Gostje lahko uživajo v domačih izdelkih, značilnih za dano podnebje, in drugih dobrotah, ki sestavljajo bogato gastronomsko ponudbo. Posebna ugodnost so brezplačne alkoholne pijače - točeno pivo ter belo in rdeče vino.

V sklopu ponudbe celovitega resorta so na voljo vse storitve SPA centra: notranji bazen s toplo vodo, jacuzzi, finska in parna savna, solna soba, hladilna soba, tople klopi, ležalniki, tuši, bar in vse to s pogledom na čarobno naravno okolje planote Ajdinović.

Zimo lahko gostje izkoristijo za sankanje in smučanje po vnaprej pripravljenih progah. Za otroke je na voljo brezplačna vlečnica in vsa smučarska oprema. Tudi v zimski sezoni je odprto drsališče za otroke in odrasle z zagotovljeno opremo. Ponudba all inclusive vključuje namestitev, a tudi hrano, pijačo, uživanje v čarih SPA centra in neverjetne pokrajine, ki je še posebej čudovita v zimskih mesecih.

Namestitvene enote: Ajdinovići so turistično naselje z razlogom, saj ponujajo več vrst namestitvenih kapacitet za vsako vrsto počitnic, in sicer: hotel, nov apart hotel, depandansa v centru Centra, bungalovi ob promenadi in jezerih, planinske hiše, obdan z gozdom ali luksuznimi vilami v mirnem predelu centra. Hotelske sobe so opremljene po najvišjih standardih in gostje, ki želijo bivati ​​v neposredni bližini storitev in objektov centra, potem je hotel prava izbira. Za pare z otroki, skupine prijateljev ali goste, ki preprosto raje bivajo v ločenih enotah, so koče, bungalovi in ​​luksuzne vile prava izbira.

Sobe so opremljene po najsodobnejših standardih in glede na število ležišč vsebujejo: zakonsko posteljo, kavč, fotelj, TV, WC, kopalnico, garderobno omaro, balkon z mizo in stoli, pogled na bogato naravno okolje in brezplačno parkirišče.

Živalski vrt:
 Več kot 40 vrst domačih in avtohtonih živali na prostranih poljih kompleksa Ajdinovići uživa posebno obravnavo in skrb zaposlenih. Alpski - tirolski jeleni in damjaki bodo s svojim čudovitim videzom pritegnili pozornost vsakega gosta, pa tudi bosanski - planinski konji, ki vsak dan galopirajo po travniku. Živalski vrt je edinstvena priložnost za srečanje z evropskim sivim volkom, rdečo lisico in rjavim medvedom, ki so postali glavna atrakcija.

Dodatne aktivnosti: Kompleks Ajdinovići ponuja naslednje aktivnosti za goste, ki si želijo zapolniti čas in popestriti bivanje: vožnjo s štirikolesniki, jahanje za otroke, ZIP-line in zelo priljubljene storitve fizioterapevta. Kompleks SRCA je opremljen s sodobnimi športnimi igrišči za veliki in mali nogomet, košarko, odbojko, tenis, rokomet, badminton, kolesarske steze. Izkoristite svoj čas pametno, zabavajte se in se okrepčajte z rekreacijo! Program s fizioterapevtom je sestavljen iz različnih vrst masaž in kiropraktike. Vsem gostom je na voljo individualno svetovanje in program, prilagojen njihovim potrebam.

Tudi v trgovini SRCA je gostom na voljo širok izbor domačih, ekoloških izdelkov, pridelanih v kuhinji Ajdinovići. Gozdni in travniški med, ajvar, šipkova marmelada, + sok aronije in zdravilnih zelišč so le nekateri izdelki iz ponudbe. Za otroke od 5. do 15. leta organizirajo dnevni animacijski program, ki jim popestri dan.

In ne pozabite – dopust je kraj, kjer si spočijete dušo in se napolnite s pozitivno energijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.