Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Four Blue Seasons - Pomlad v Dubrovniku, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 238 EUR - 2x nočitev v enosobnem ali dvosobnem apartmaju za 3 osebe, Uporaba kavnega aparata na kapsule

Four Blue Seasons - Pomlad v Dubrovniku, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 238 EUR - 2x nočitev v enosobnem ali dvosobnem apartmaju za 3 osebe, Uporaba kavnega aparata na kapsule

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Popolne počitnice v srcu Dubrovnika kot si jih zaslužite! ✓ polno opremljeni luksuzni apartmaji ✓odlična lokacija ✓ sodobno udobje s priokusom dubrovniške tradicije ✓ blizu starega mesta in nedaleč od morja. 

Luksuzni apartmaji Four Blue Seasons se nahajajo na odlični lokaciji, v tihem zalivu Gruž. Stojijo v neposredni bližini morja, starega mesta, Lapada in najbolj priljubljenih znamenitosti Dubrovnika. Oblikovani so za uživanje v vseh ugodnostih sodobnega udobja s priokusom dubrovniške tradicije. Navdušila vas bo njihova arhitektura,  oblikovana z izjemno estetiko.

Sodobne nastanitvene enote imajo opremljeno kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in kopalnico. Sobe so opremljene s klimatsko napravo, kabelsko TV, WiFi in parkiranjem pod video nadzorom, ki vključuje zasebno parkirišče za vsak apartma. Vaši zasebni luksuzni prostori apartmajev Four Blue Seasons vam bodo nudili popoln počitek po obisku zgodovinskega mestnega središča in odkrivanju najboljšega, kar Dubrovnik ponuja.

Vsak od desetih apartmajev je opremljen v skladu z najvišjimi standardi. Apartmaji so varni in intimni, prijazno osebje pa vam je na voljo, da vam pomaga vaš oddih v Dubrovniku ponesti še na višjo stopničko. Naj bo vaš sredozemski oddih točno tak kot si zaslužite!

https://www.youtube.com/watch?v=HHu5RjT8tcc


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.