Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Sky Hotel - Valentinovo v Beogradu, Beograd, Srbija - 147 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

Sky Hotel - Valentinovo v Beogradu, Beograd, Srbija - 147 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ popolnoma nov hotel ✔ lokacija v starem mestnem jedru ✔ najvišja raven udobja in storitev ✔ SPA center

Občutite razliko, obiščite Sky. Hotel Sky se nahaja v središču Beograda, v mirnem okolju, nedaleč od vseh turističnih znamenitosti mesta. Sodobna arhitektura, lastno parkirišče, sodobno oblikovana notranjost, kot tudi atraktivna lokacija, so priporočljivi tako za poslovne potnike kot za vse tiste, ki prihajajo v Beograd zaradi počitka in zabave.

Vse sobe so zasnovane s posebno pozornostjo in izžarevajo visoko raven udobja in funkcionalnosti. Eleganca in izbrani materiali, pametni LCD TV, mini bar, sef, kopalnice s tušem in sušilcem za lase, balkoni v večini sob bodo poskrbeli, da bo vaše bivanje v hotelu Sky izjemno prijetno. Dvoposteljna Standard soba: 18 m2, moderna soba z zakonsko posteljo dimenzij 160x200. Soba nudi popolno udobje in je opremljena s 43’’ Smart LCD TV, klimatsko napravo, 2 antialergijskimi in antistatičnimi vzglavniki na gosta, direktno telefonsko linijo, sefom, mini barom in mizo s stolom. Kopalnica ima tuš, WC in sušilec za lase. Wi-Fi povezava je gostom na voljo brez doplačila.

Elegantno urejen predprostor z aperitiv barom bo odlična izbira za trenutke sprostitve.

Spa center hotela Sky je odprt vsak dan in je namenjen izključno hotelskim gostom. V spa centru hotela Sky vas pričakujeta razkošna jacuzzi kad in savna z možnostjo prilagajanja barve in jakosti svetlobe po vaših željah. Bivanje ni časovno omejeno, vendar si hotel pridržuje pravico do zadrževanja vstopa novih gostov v primeru zasedenosti kapacitet spa centra, da se ne ustvarja gneča in da se gostje čim bolj sprostijo.

Do številnih znamenitosti, restavracij in nočnih klubov se lahko sprehodite. V neposredni bližini so postajališča mestnih avtobusov, s katerimi lahko dosežete vse dele mesta. Avtobusna postaja je od hotela oddaljena 500 m, železniška postaja 3 km, mednarodno letališče Nikola Tesla pa 13 km.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.