Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Čateški dvorec - Romantično razvajanje, Čatež ob Savi, Brežice, Slovenija - 180 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Čateški dvorec - Romantično razvajanje, Čatež ob Savi, Brežice, Slovenija - 180 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Oddih v Čatežu ob Savi! Obiščite Hotel Čateški dvorec - hotel se nahaja ob sotočju reke Krke in Save. Okolica Hotela “Čateškega dvorca” nudi mnogo priložnosti, ki vam lahko omogočijo preživeti zanimive, poučne, mirne, zabavne, rekreativne, sproščujoče počitnice.

Sobe so nadstandardno opremljene, vse imajo brezplačen dostop do interneta, TV z veliko vsebine, pisalno mizo, kopalnico in nekatere tudi balkon. Za družine ali večje skupine so po dogovoru na voljo tudi apartmaji.

Hotelska savna
Lepo urejen ambient vam omogoča mirno sproščujoče razvajanje v rimskih savnah, kjer se boste popolnoma sprostili. Rimska savna pomaga pri premagovanju stresa in boljši prekrvavitvi kože.

Kam na izlet?
V Brežice v dvoje ali z družino! Raziščite zgodovinsko središče Brežic z gradom iz 16. stoletja in z Vodnim stolpom. Pobegnite v naravo po energijo in zabavo. Obiščite sv. Vid v Čatež ob Savi. Uživajte v jedeh priznanega kuharja in poznavalca vin –JRE Jure Tomič. Razvajajte brbončice z okusnimi vini leti Molipachi Bizeljsko. Poskusite in okusite sladki program Yogurtlandia. Obiščite terme in uživajte v termalnih užitkih.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.