Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Adria Ankaran Roulette - 72-urna akcija, Ankaran, Slovenija - 99 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion v restavraciji hotela Convent

Adria Ankaran Roulette - 72-urna akcija, Ankaran, Slovenija - 99 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion v restavraciji hotela Convent

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nepozaben oddih v Ankaranu! IzkoristiteHIT ceno in uživajte v izbranih namestitvah Adrie Ankaran! 

Hotel Dvorec Convent:V celoti prenovljen nekdanjibenediktinski samostan danes ponuja vse udobje hotela **** s 23 sobami terluksuzno urejenim apartmajem. Sobe so opremljene s pohištvom v klasičnem stiluin standardno opremo. Hotel odlikujejo mirna lokacija, bližina morja, zelenaokolica, raznolika in kvalitetna ponudba storitev ter parkirišče tik ob hotelu.Za razvajanje vašega telesa in duha z bazenom, savnami, masažami inkozmetičnimi tretmaji poskrbijo v Wellnessu Adria, ki se nahaja le 50 metrov odhotela.  

Olive Suites:Prefinjena eleganca, razkošno udobjebivanja v lahkotnem zavetju mediteranskih dreves, sodobno opremljene suite,brezskrben počitek, nepozabna morska kulisa … Vse to in še več ponujajo OliveSuites 4*, ki so del letovišča z lastno plažo! Olive Suites ponujajo 52 sodobnoin nadstandardno opremljenih suit, ki se nahajajo neposredno ob morju in vzeleni oazi 1500 mediteranskih dreves. Vsaka suita ima spalnico z 2 posteljamain udoben kavč v predprostoru.  

Vila Cedra:V letu 2022 v celoti obnovljena VilaCedra nudi ugodje sodobne namestitve tako za družine, kot poslovni oddih alibivanje v paru. Obdana je z velikim vrtom in ponuja klimatizirane sobe zbalkonom ali s teraso. Vila Cedra razpolaga s 24 dvoposteljnimi in 4družinskimi suitami. Vse sobe imajo balkon oz. teraso in možnost dodatnegaležišča. 

Vila Bor:Vila Bor se nahaja na idiličnilokaciji med borovci in oljkami ter 100 m od plaže. Vila Bor razpolaga z 28 dvooz. triposteljnimi sobami. Pomladi 2019/2020 so bile obnovljene in posebejopremljene za goste, ki letujete s hišnimi ljubljenčki.

Vila Adriatic: V letu 2021 so v celoti obnovili družinam prijazne Vile Adriatic ****. Lokacijav senci borovcev je zagotovilo za prijetno bivanje v resortu. Vile Adriatic soobdane s čudovitim parkom, sobe so klimatizirane in imajo balkon oz. teraso. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.