Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Aria Club Wellness&Spa Zlatibor - Zimske radosti, Zlatibor, Srbija - 190 EUR - 2x nočitev v apartmaju z eno spalnico za 2 osebi, Zajtrk

Aria Club Wellness&Spa Zlatibor - Zimske radosti, Zlatibor, Srbija - 190 EUR - 2x nočitev v apartmaju z eno spalnico za 2 osebi, Zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Novo odprt Aria Club Wellness&Spa Zlatibor se nahaja v mirnem in prijetnem delu Zlatibora, nedaleč od centra. Lokacija je idealna za tiste, ki si želijo miru in pobega od gneče, pa tudi za tiste, ki uživajo v urbanem delu Zlatibora, saj se že v nekaj minutah znajdejo v središču dogajanja.

Vsi apartmaji imajo dnevno sobo, spalnico, kuhinjo, kopalnico in teraso s pogledom na naravo in miren del Zlatibora. Parkirni prostor pred objektom je za goste brezplačen. Da bi bilo gostom, ki bivajo v apartmajih, bivanje kar se da prijetno, namesto njih dela kuhinja! Uživate lahko v zlatiborskem zajtrku, za popolno vzdušje pa poskrbi prijazno osebje restavracije in Lobby bara.

Poleg sodobno in funkcionalno opremljenih apartmajev nudijo tudi storitve Wellness&Spa centra ter fitness centra. V Wellness&Spa centru, ki ima bazen, finsko savno, parno kopel in hidromasažno kad, lahko sprostite svoje čute in si »napolnite baterije«.

Zlatibor je danes daleč najatraktivnejša destinacija v državi in ​​regiji in iz leta v leto podira rekorde obiskanosti. Hiter življenjski slog zahteva oddih, Zlatibor pa je vse pogosteje prva in edina izbira domačih in tujih gostov, bodisi zaradi prepoznavne oaze za oddih in aktivne rekreacije bodisi zaradi dobre geografske in geopolitične lege, ki je v današnjem času zelo pomembna. Z 220 sončnimi dnevi na leto je idealno mesto za počitnice in športne aktivnosti, s 100 snežnimi dnevi pa lahko ljubitelji zimskih športov uživajo v čarih te destinacije, tako da vas Zlatibor pričakuje vseh 365 dni v letu.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.