Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Glamping Sončna dolina Bioterme - Termalno razvajanje, Mala Nedelja, Slovenija - 499 EUR - 4x nočitev v glamping vili za 2 osebi , Polpenzion

Glamping Sončna dolina Bioterme - Termalno razvajanje, Mala Nedelja, Slovenija - 499 EUR - 4x nočitev v glamping vili za 2 osebi , Polpenzion

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zakaj bi se odpravili na drago potovanje v daljne kraje, če obstajajo v Sloveniji še takšni neodkriti biseri neokrnjene narave in termalnega razvajanja kot je Hotel Bioterme. Prepustite se termalnem uživanju!

Glamping Sončna dolina Bioterme gostom nudi popolno zasebnost, edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanja prostega časa sredi neokrnjene narave.


Glamping Sončna dolina Bioterme zaokroža 22 glamping vil ter 11 glamping šotorov. 22 glamping vil celoletno izpolnjuje pričakovanja in želje gostov po zasebnosti, razkošju, intimnosti in doživetjih hkrati. Vse namestitvene enote so opremljene s sodobno opremo, ki zagotavlja popolno kakovost bivanja: dnevni prostor, spalnica, kuhinja z vso potrebno opremo, zasebna kopalnica s tušem in WCjem, klima, gretje, terasa z vrtnim pohištvom in zasebno leseno kadjo z geotremalno vodo (določene enote - proti doplačilu).

Termalni park Bioterme leži sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

Družinske počitnice, romantični oddih v dvoje, slavja, poroke, seminarji ali kratek pobeg iz vsakdana – v Glampingu Sončna dolina Bioterme boste zagotovo našli nekaj po svojem okusu!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.