Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Jelka, Zgornje Gorje, Slovenija - 256 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Polpenzion

Hotel Jelka, Zgornje Gorje, Slovenija - 256 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Polpenzion

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Privoščite si oddih v osrčju Pokljuške planote, vmirnem in tihem okolju Triglavskega narodnega parka! Hotel Jelka bo poskrbel zaprijetno in udobno namestitev, lokacija pa ponuja neskončne možnosti zimskih inpoletnih aktivnosti!

Lokacija:
Hotel Jelka Pokljuka se nahaja v mirnem in tihem zelenemokolju, v Triglavskem narodnem parku na Pokljuki. Pokljuka je zmeraj slovela poodličnih športnikih, idilični naravi in idealnih zimskih pogojih. Vse to bostelahko spoznali in doživeli v hotelu Jelka!

Hotel Jelka:
V hotelu se lahko razvajate v ponudbi spa-ja, kjerlahko izbirate med finsko in infrardečo savno. Poleti lahko uživate v igrinamiznega tenisa ali najamete kolesa in raziščete okolico. Na voljo so tudishramba za prtljago in za smuči ter storitev pranja in likanja perila. Kulinaričnespecialitete vam bodo postregli v restavraciji s teraso. Pred hotelom jebrezplačno parkirišče, v hotelu pa brezplačni brezžični internet.

Sobe:
Sobe hotelaJelka so ovite v les in vse vključujejo klimatsko napravo, satelitskotelevizijo in zasebno kopalnico s kadjo ali prho. Nekatere imajo balkon spogledom na gozd.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.