Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Savoia dal 1924, San Martino di Castrozza, Italija - 396 EUR - 2x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

Hotel Savoia dal 1924, San Martino di Castrozza, Italija - 396 EUR - 2x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Trentino Alto Adige in hotelu Savoia s 4 zvezdicami! Kaj vas pričakuje? ✓Šport ✓Narava ✓Sprostitev ✓Wellness oddih tik ob gori San Martino di Castrozza

Hotel Savoia, ki se nahaja v pokrajini Dolomitov, v osrčju naravnega parka Pale di San Martino Paneveggio, čaka na vas ter vam ponuja da doživite gorske počitnice, ki združujejo šport, naravo in sprostitev v tej čudoviti pokrajini, ki se nahaja na Unescovem seznamu svetovne dediščine.

Če želite doživeti dolino Primiero tako pozimi kot poleti, vam hotel Savoia ponuja najboljšo lokacijo, ki združuje udobje, dobro počutje in šport ter poskrbi za popolne počitnice, prilagojene vašim željam.

Sobe in apartmaji
Eleganca in dizajn v 45 edinstvenih sobah, idealnih za družinske počitnice ali romantičen pobeg s partnerjem v Trentino Alto Adige. Hotel Savoia ponuja štiri različne tipe sob, ki zadovoljijo potrebe vsakega popotnika. Elegantno opremljene, dovršene s pozornostjo do detajlov in opremljene z vsem udobjem, bodo poskrbele, da se boste vsako jutro čudovito prebudili.
Dvoposteljna soba Comfort (23 m²) - soba s kopalnico in prho. Sobe imajo balkon in pogled na vrt, gore, mesto, reko ali dvorišče.

Po dnevu, preživetem na prostem, na smučišču ali na pohodniških poteh, se lahko sprostite in obnovite energijo v elegantnem wellnessu, ki je hotelskim gostom odprt vsako popoldne.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.