Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Vila Prešeren - Oddih na Bledu, Bled, Slovenija - 182 EUR - 2x nočitev v mali dvoposteljni sobi s pogledom na park za 2 osebi , Zajtrk

Vila Prešeren - Oddih na Bledu, Bled, Slovenija - 182 EUR - 2x nočitev v mali dvoposteljni sobi s pogledom na park za 2 osebi , Zajtrk

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vila Prešeren leži pod grajsko pečino tik ob bregu Blejskega jezera. Obiskovalce, željne užitkov, navdušuje z bogatim izborom dišečih kav, mamljivih slaščic, vrhunskih vin, najboljših šampanjcev, prefinjenih cigar, modnih koktajlov in izbranih jedi, s katerimi vam v lepem vremenu postrežejo na sončni terasi s pogledom na jezero.

Ponudbo Vile Prešeren dopolnjuje osem udobnih, modno opremljenih hotelskih sob, od tega štiri enoposteljne, dve dvoposteljni in dve suiti z ločeno spalnico, dnevnim prostorom in balkonom. Vse sobe imajo kabelsko televizijo, telefon, minibar in kopalnico s prho.

Vila Prešeren je kraj, namenjen užitkarstvu. Opojna skodelica kave ali čaja iz ponudbe Coffeeshop Company bo predramila vaše čute, lahki zajtrki, okusni prigrizki in hrustljavi obloženi kruhki vam bodo dali nov zagon, slastne slaščice pa posladkale vaš dan. Poudarek v ponudbi restavracije à la carte Vile Prešeren je na sodobni, lahki kulinariki s pridihom Sredozemlja. Izbirate lahko med široko ponudbo solatnih krožnikov, rižot, testenin, morskih in mesnih jedi, jedi z žara ter lahkih sladic, ki jih združujejo z vrhunskimi vini iz najboljših domačih in tujih vinskih kleti.

Z dobrotami iz njihove kuhinje vam prijazno in strokovno postrežejo v modnem ambientu Vile Prešeren, na njeni čudoviti terasi s pogledom na jezero, po želji pa tudi na tradicionalni blejski pletni, ki je privezana na pomol nasproti vile.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.