Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

8-dnevno križarjenje po severnem Jadranu - MS Stončica, Reka, Hrvaška - 542 EUR - 8-dnevno križarjenje z ladjo po ruti: Reka - Cres - Mali Lošinj - Pag - Rab - Goli otok - Krk - Reka (A1) ali 8-dnevno križarjenje z ladjo po ruti:...

8-dnevno križarjenje po severnem Jadranu - MS Stončica, Reka, Hrvaška - 542 EUR - 8-dnevno križarjenje z ladjo po ruti: Reka - Cres - Mali Lošinj - Pag - Rab - Goli otok - Krk - Reka (A1) ali 8-dnevno križarjenje z ladjo po ruti:...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zaplujte po severnem Jadranu v prijaznem okolju in si privoščite nepozabne počitnice! Čarobno križarjenje po severnem Jadranu na manjši ladji, kjer bo poskrbljeno za vaš popolni oddih! Občudujte Kvarner!

 
Pojdite na nepozabno potovanje po severnem Jadranu, med katerim boste obiskali 6 otokov in spoznali njihove naravne in kulturne lepote. Zaradi intimnega in prijateljskega vzdušja, na ladji boste doživeli nekaj povsem drugega od tistega, kar bi doživeli na velikem križarju. Da pa bo vaš dopust še boljši, bo poskrbela vedno nasmejana posadka, popolnoma predana vam in vašim željam.


Lesen motorni čoln "Stončica", dolžine 21, širine 5,20, z ugrezom 3 metre. Ladja je bila zgrajena leta 1950. Stončica je bila večino časa državna ladja v podjetju Plovput in je oskrbovala jadranske svetilnike. Na začetku je bila to edina ladja in je delovala na celotnem območju Jadrana, kasneje, ko so zgradili še dve ladji, pa je Stončica pokrivala severni Jadran. Ko so ladjo prodali zasebniku, so jo sprva uporabljali za enodnevne izlete, z zadnjo rekonstrukcijo leta 2005 pa je postala odlična za večdnevna križarjenja. Zmogljivost ladje je 18 potnikov. Sestavljen je iz devetih dvoposteljnih kabin s pogradi, vsaka kabina je klimatizirana in ima svoje stranišče s tušem. 4 kabine so na zgornji palubi in 5 na glavni palubi. Poleg kabin je na krovu še salon s šankom, kuhinjo, krmilnico in dvema palubama za sončenje, na eni (sprednji) so ležalniki, zadnja pa je nadkrita s tendo in ima postavljeno mizo s klopmi. Na ladji so zaposleni štirje člani posadke (kapitan, kuhar, mornar in natakar).


Načrt potovanja:
(Ruta A1)

Sobota: Reka – Cres  (kopanje v uvali)                                                   
Nedelja: Cres – Mali Lošinj (obisk Plave špilje (Modra jama))
Ponedeljek: Mali Lošinj – Olib (kopanje) – Pag (možnost odhoda na Zrće)                      
Torek: Pag – Rab (kopanje Lun/Fumija)
Sreda: Rab – Zavratnica (kopanje) – Goli otok
Četrtek: Goli otok – Krk (kopanje Plavnik)
Petek: Krk – Reka (kopanje Čavlena)

(Ruta A2)
Reka - Susak - Dolgi otok - Telaščica - Kornati - Mali Iž - Silba - Goli otok - Reka

Prijava: Reka, sobota, od 12. do 14. ure, odjava: Reka, sobota, do 9. ure


Pot se lahko spreminja na podlagi meteoroloških razmer, varnosti in tehničnih ocen kapitana ladje. Ta program je informativen in nezavezujoč. Če je ladja na čarterskem ogledu, je program v domeni skupine in brez doplačila znotraj 200 Nm. Prvi dan se skupina s kapetanom dogovori, kam želi iti, ni se treba držati predlagane poti. Spanje je lahko v mestih ali na sidrišču v zalivih.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.