Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Malak Resort - Nove luksuzne vile in izlet na Bjelašnico, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 359 EUR - 2x nočitev v luksuzni Deluxe villi za 8 oseb, Čaj in kava dobrodošlice

Malak Resort - Nove luksuzne vile in izlet na Bjelašnico, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 359 EUR - 2x nočitev v luksuzni Deluxe villi za 8 oseb, Čaj in kava dobrodošlice

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ Resort z najboljšo lokacijo v Sarajevu ✔ 33 prostornih vil ✔ luksuz in kakovost
https://youtu.be/Od8lZ6-Kmm8

Malak Resort je luksuzen resort z najboljšo lokacijo v Sarajevu. Nahaja se v bližini enega najlepših naravnih parkov - izvira reke Bosne. Malak Resort sestavlja 33 luksuznih vil, luksuzno opremljenih in objekta s skupnimi prostori.

Vse vile v Malak Resortu so opremljene z visokokakovostnim dizajnerskim pohištvom in aparati: komplet za dnevno sobo (dvosed, trosed, fotelj, miza, komoda in TV), vse spalnice imajo postelje, garderobne omare, kuhinja z vsemi elementi in napravami, sanitarije in kopalnice so zasnovane s posebno arhitekturno pozornostjo za vaše potrebe, bojlerji, klime, radiatorji, talno gretje.

Ob upoštevanju potreb gostov Malak Resorta so bile oblikovane in načrtovane skupne vsebine. Sestavljen je iz zunanjega športnega in otroškega igrišča ter skupnega objekta s kavarno, otroškim igriščem in igralnico.

Potem ko ujamete ritem Baščaršije, si ogledate znamenito knjižnico Vijećnico, Kazandžiluk (edino ulico, ki je ohranila starodavni izgled in funkcijo), spokojno židovsko pokopališče in se povzpnete na vrh griča, vam zastane dah ob osupljivem razgledu na to čudovito mesto. Če vam slučajno postane dolgčas in si zaželite osvežilne sence zelenih drevoredov, predlagamo, da se podate do Ilidže in se popeljete s kočijo do izvira reke Bosne. Tu pa je še okolica Sarajeva in Visoko. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.