Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Porto - Počitnice z letalom, Porto, Portugalska - 778 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Port - Treviso za 2 osebi , 4x nočitev v 4* hotelu za 2 osebi

Porto - Počitnice z letalom, Porto, Portugalska - 778 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Port - Treviso za 2 osebi , 4x nočitev v 4* hotelu za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Portugalska kliče! ✓ topla klima ✓ okusna kulinarika ✓ bližina čistih peščenih plaž in valov ✓ portugalščina, eden najbolj privlačnih jezikov ✓ pestro nočno življenje ✓ kup dogodivščin.

Portugalska je čudovita in hkrati zelo raznolika. Od tlakovanih cest in hiš, oblečenih v keramiko v Lizboni, do prave džungle na Sintri. Na Portugalskem boste našli prav vse. Porto, ki leži v dramatični dolini, ki jo razreže reka Douro, je eno najbolj simpatičnih in slikovitih mest na Portugalskem. S svojo zgodovino, arhitekturo in kulturo živi v sožitju z reko Douro, to pa je tudi vinogradniško področje, od koder izvira edini pristni portugalski portovec – vino za dušo. Po fotogeničnih uličicah se lahko sprehodite med pisanimi fasadami, ujamete kakšen festival in spijete dišeč kozarček ali dva.

Najbolj privlačen del mesta je Ribeira, rečno okrožje in Unescova svetovna kulturna dediščina, kjer se čez sotesko raztezajo trije najbolj graciozni mostovi v Evropi. Ribeira se razteza vzdolž reke, ki jo obkroža čudovito nabrežje, polno trgovin in restavracij. Obisk Porta ne bi bil popoln, če se ne bi ustavili v številnih vinotekah, kjer se hrani in stekleniči portovec. Obisk neverjetne knjižnice Lello s spiralastim stopniščem je prav tako obvezen, tudi če niste ljubitelj Harryja Potterja.




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.