Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Oštarija Herbelier - Kulinarično razvajanje, Dolenjske Toplice, Slovenija - 289 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in 4-hodna večerja)

Oštarija Herbelier - Kulinarično razvajanje, Dolenjske Toplice, Slovenija - 289 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in 4-hodna večerja)

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Raziskujtekulinariko, pokrajino in tradicijo. Dobrodošli v Oštarijo Herbelier! Vzatočišču z butično ponudbo se pustite zapeljati čisto drugačnemu oddihu.

Z Oštarijo Herbelier odkrijte najslajše skrivnosti dolenjskekuhinje. Prisluhnite šumenju prastarih kočevskih smrek. Zazrite se v globokeokljuke reke Krke. Naj prsti polzijo po rosni jutranji praproti. Vdihnite svežzrak pragozda. Okusite alkemijo avtohtonih zelišč. Prepustite se naravi inznova odkrijte mir.

Vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj podpis. V 12apartmajih in sobah se sprostite tako, kot vam je pisano na kožo: poiščitezelišče, vonj katerega vas bo sprostil in umiril. Med blazinami pa izberite tisto,ki vas bo zazibala v najbolj miren sen.

Zelena nit Oštarije Herbelier so avtohtona zelišča, nabranana obronkih prastarih gozdov, domačih zelenih gričih, prostranih senožetih invzgajana na lastnih vrtovih. Zeliščni hotel ponosno nosi zelena certifikata -Slovenia Green Accommodation ter Travelife, ki kažeta na zavetost k trajnostnemuturizmu.

Obliznite si prste, si privoščite krepčilen spanec in odkrijtenepozabna doživetja. Prebudite vse svoje čute na oddihu v Oštariji Herbelier.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.