Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Domino - Božična pravljica v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 250 EUR - 2x nočitev v Standard, Superior ali Deluxe sobi (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi (2 otroka do 10. leta brezplačno), Polpenzion (božično kosilo 25....

Hotel Domino - Božična pravljica v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 250 EUR - 2x nočitev v Standard, Superior ali Deluxe sobi (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi (2 otroka do 10. leta brezplačno), Polpenzion (božično kosilo 25....

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vrnite se v preteklost na sodoben način - doživite mešanico sonca in morja, prepletenega s toni preteklosti, in se prepustite vsem svojim čutom ... Zgodovina hotela Domino sega v leto 1886, ko je bila ta stavba znana kot Pansion Franz Manser, takrat prva opatijska mlekarna, ki je bila kasneje preurejena v pralnico.

Hotel Domino je na novo adaptirana vila z začetka 20. stoletja, ki se nahaja ob morju, tik ob promenadi Lungo mare. Zgrajena je bila po principu sredozemske podeželske arhitekture, ki je v svoji veličini kombinacija arhitekture in krajine. Vila je obdana z vrtovi, parki in promenadami. Zaradi razvoja turizma v Opatiji, kraljici Jadrana, je bila vila turistična atrakcija za bogate plemiče. Skozi zgodovino je imela različna imena in zgodbe ... in zdaj je čas, da znova odpre svoja vrata.

Hotel Domino se nahaja v Opatiji, turistični destinaciji z najdaljšo turistično tradicijo na Hrvaškem. Opatija se je zaradi svojega geografskega položaja kot turistična destinacija začela razvijati s koncem 19. stoletja, zato je Opatija simbol turizma tudi danes.

V sobah hotela Domino boste doživeli popolno udobje sodobne notranjosti. Pričakujejo vas prostorne postelje, razkošne posteljnine in mehka ambientalna svetloba. S terase lahko uživate v panoramskem razgledu na čudovito Jadransko morje, v daljavi pa lahko opazujete Reko in otok Krk.

Bližina središča mesta, njegova kulturna in zgodovinska dediščina ter številne možnosti za izlete v bližnjo okolico, obkroženo z nacionalnimi in naravnimi parki, vam bodo zagotovili nepozabno bivanje v hotelu Domino. Sprehodite se po znani promenadi Lungo mare, ki je dolga več kot 10 km, in uživajte v stari avstro-ogrski arhitekturi in čudovitem rastlinju bližnjih parkov.

Vsako jutro se posebej za vas pripravljajo domač kruh in sveže iztisnjeni sokovi. Za ljubitelje tort pa so tukaj slastne čokoladne in sadne torte, napolitanke in palačinke. Okusite primorske okuse! Lokalna hrana se pod vodstvom kuharja Dejana Pejovića spremeni v simfonije primorskih okusov. Zahvaljujoč ugodni klimi in dostopnosti živil boste imeli priložnost okusiti najboljše specialitete, naravnost z morja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.