Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Počitniška hiška Pri Metki, Ukanc, Bohinj, Slovenija - 280 EUR - 2x nočitev za 8 oseb, Pripomočki za igro in prosti čas

Počitniška hiška Pri Metki, Ukanc, Bohinj, Slovenija - 280 EUR - 2x nočitev za 8 oseb, Pripomočki za igro in prosti čas

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite nepozabne trenutke v sožitju z naravo! Počitniška hiša Pri Metki se nahaja v vasi Ukanc.

Ukanc je naselje ob Bohinjskem jezeru. Bohinjsko jezero v samem osrčju Triglavskega narodnega parka, enega najstarejših narodnih parkov v Evropi, je največje slovensko naravno jezero, nad katerim se dvigujejo nedotaknjene planine in gorski vrhovi. Pokrajina je naravni dragulj in čudovit kraj za sprostitev. Bohinjsko jezero ponuja vrsto različnih športov, ki bodo vaš dopust v tem delu Slovenije še popestrili. Vse to prispeva k edinstvenemu doživetju in počitnicam, ki jih še dolgo ne boste pozabili.

Tu se boste počutili kot doma in doživeli nepozabne trenutke s svojimi najdražjimi. Če si želite aktivnih počitnic, se lahko v okolici ukvarjate s številnimi športnimi aktivnostmi (ribolov, rafting, kajak, plezanje, pohodništvo, smučanje, ...).

Kaj ponuja počitniška hiška Pri Metki: 4 spalnice, 3 kopalnice, veliko teraso s čudovitim razgledom, kamin, sef, televizor, pomivalni stroj, štedilnik s pečico, pripomočke za kuhanje (toaster, grelnik vode, aparat za kavo, mešalnik), brisače, posteljnino, sredstva za osebno higieno, pripomočke za igro in prosti čas.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.