Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Silva, Ljutomer, Slovenija - 167 EUR - 2x nočitev v dvoposteljnem studiu za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Apartmaji Silva, Ljutomer, Slovenija - 167 EUR - 2x nočitev v dvoposteljnem studiu za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Silva se nahajajo v osrčju Prlekije, od Bioterm Mala Nedelja in term Banovc so oddaljeni slabih 9 km, nekaj manj od vinorodnega turističnega Jeruzalema. Le 3 km od apartmajev je oddaljeno Gajševsko jezero, kjer najdejo svoj mir ribiči, v vetrovnem vremenu pa tam uživajo surfarji. Mimo Apartmajev Silva peljejo pohodne poti, kolesarske poti, trgovina pa je oddaljena le slabih 5 minut hoje.


Apartmajsko hiša je v začetku leta 2021 energetsko sanirana, prenovljeni sta fasada in streha. Notranjost hiše je osvežena in tako je gostom ponujeno prijetno bivanje. Leta 2008 je stanovanjska hiša preurejena v apartmajsko, na istem dvorišču je še ena stavba z lepo jedilnico, sobo in apartmajem, v spodnjem delu pa so sanitarije za šotorišče. Na voljo je 6 enot: 3 apartmaji, 1 studio in 2 sobi, skupno 23 postelj. Apartmaji in studio imajo opremljeno kuhinjo, vsaka enota ima svojo kopalnico, televizijo, brezžično internetno povezavo. V prvem nadstropju sta apartma in studio z balkonom ter ena soba, v drugem nadstropju je velik apartma (čez celo nadstropje) z velikim balkonom, z dvema spalnicama, dnevno sobo – v njej so še 2 postelje, jedilnica in večja kuhinja. Parkirni prostor je ob hiši.



V prijetnih pomladnih dneh se lahko osvežite v bližnjih termah, se sprehodite v čudoviti naravi Panonske nižine ali pa zaigrajte vašo najljubšo športno igro na igriščih v okolici. Svet med Muro in Dravo je izjemno bogat z naravno dediščino. Obe reki nudita življenjski prostor številnim ogroženim živalskim in rastlinskim vrstam. Domačini si ob krajinskem parku Jeruzalem in krajinskem parku Radgonsko – kapelske gorice prizadevajo za ustanovitev regijskega parka Mura in krajinskega parka Središče ob Dravi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.