Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel & Spa Villa Meydan - Wellness oddih v Mostarju, Mostar, Bosna in Hercegovina - 61 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 9,99 let brezplačno), Zajtrk

Hotel & Spa Villa Meydan - Wellness oddih v Mostarju, Mostar, Bosna in Hercegovina - 61 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 9,99 let brezplačno), Zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel & Spa Villa Meydan je kraj, kjer se zgodovina sreča s sodobno izkušnjo dobrega počutja. Lokacija hotela je v središču starega mestnega jedra Mostarja, v Unescovem zaščitenem območju, le 150 metrov od Starega mostu. 

Čeprav se Hotel & Spa Villa Meydan nahaja v središču starega mestnega jedra, le nekaj korakov od glavne ulice in sprehajališča, gostje hotela uživajo v miru in tišini Mejdana, kjer tišino prekinjata le reka Neretva in njen slap iz pritoka Radobolja. 

Wellness & Spa center ima notranji ogrevan bazen, jacuzzi s hidromasažo hrbta, nog in stopal, finsko savno in solno sobo, solarij (vertikalni tip s čokoladnimi svetilkami) in masažni studio, ki ponuja tri vrste masaž - relax, športno in limfno drenažo ter hidžamo.

V pritličju se nahaja restavracija, ki gostom ponuja bogato ponudbo hrane in pijače (brezalkoholne), na voljo so tudi otroški stoli. Celotna ponudba hrane je pripravljena izključno iz halal sestavin (certificirano halal). Poleg tega Villa Meydan Hotel & Spa ponuja tudi storitve pranja in likanja perila.

Vse glavne znamenitosti starega mestnega jedra z vsemi čari in objekti so le nekaj korakov stran: Stari most, restavracije, stara zelena tržnica, mošeje, lokalne trgovine, trgovine s spominki, Narodno gledališče, tržnice, lekarna, bankomati, avtobusna postaja, ...

Hotel & Spa Villa Meydan ima 20 moderno in luksuzno opremljenih sob s 54 ležišči, vse dostopne z dvigalom v 4 nadstropjih hotela. Vse sobe so opremljene z zakonsko in enojnima posteljama ter najboljšo posteljnino iz damasta, kabelsko TV, sefom, mini barom, garderobno omaro, pisalno mizo in stolom, kuhalnikom in pijačo dobrodošlice (kava in čaj). Kopalnice so opremljene s sodobnim kopalniškim pohištvom in vključujejo sušilec za lase, hotelsko kozmetiko, brisače in copate. Kopalni plašči so na voljo na zahtevo. Otroške posteljice so na voljo na zahtevo. Vse sobe so elektronsko napajane in vse so klimatizirane/ogrevane.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.