Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Heritage Hotel Krone - Wellness razvajanje, Ilidža, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 135 EUR - 2x nočitev v Economy sobi za 2 osebi, Zajtrk

Heritage Hotel Krone - Wellness razvajanje, Ilidža, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 135 EUR - 2x nočitev v Economy sobi za 2 osebi, Zajtrk

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ali veste, kje izvira Bosna? Ali veste, kje ima najčistejši okus? Veste zakaj se Bosna imenuje Bosna?

Luksuzni butični Hotel Heritage Krone se nahaja v sto let stari avstro-ogrski vili na Ilidži v mestu Sarajevo. Ta hotel s certifikatom halal ponuja restavracijo, spa center, brezplačen brezžični internet in brezplačno parkirišče.

Hotel Krone je del kulturne dediščine Bosne in Hercegovine. Zagotavljanje visokokakovostnih in personaliziranih storitev v pristnem okolju zelene oaze Ilidže je tisto, zaradi česar je vaše bivanje prijetno in posebno doživetje. Zaradi tega je Hotel Krone edinstven za obiskovalce, ki iščejo okolje, ki je več kot le hotel za bivanje.

Znotraj hotela lahko uživate v zasebnem spa centru, okusite svetovno kulinariko v restavraciji Cordoba, ki je obdana s kostanji, ter se prepustite poslovnemu vzdušju v sejni sobi, ki sprejme 12 ljudi.

Spa center Aqua S... je narejen v stilu starih rimskih term, ki jih je Ilidža uporabljala v času vladavine rimskega cesarstva. Spa storitve vključujejo vroč jacuzzi in savno. Spa center je zasebne narave, rezerviran po naročilu, kar gostom omogoča popolno uživanje v intimnem vzdušju in popolni sprostitvi.

Economy soba: 22 m², klima, lastna kopalnica, TV z ravnim zaslonom, minibar.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.