Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Malta - Počitnice z letalom, Malta, Malta - 396 EUR - Povratno letalsko karto Trst - Malta - Trst za 2 osebi , 4x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi

Malta - Počitnice z letalom, Malta, Malta - 396 EUR - Povratno letalsko karto Trst - Malta - Trst za 2 osebi , 4x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Malto, sanjski otok južno od Italije. 

Glavno mesto Malte – Valetta je očarljivo že zaradi starega dela mesta, ki je uvrščeno na seznam UNESCO kulturne dediščine. Tu najdete fotogenične ozke ulice, hiše z barvitimi balkoni in ujamete pogled na živahno mediteransko pristanišče.

Po otoku najdete tudi kup prijetnih zalivov in plaž, kjer lahko ujamete prve sončne žarke, očarali pa vas bodo tudi številni klifi. Otok z nizkimi hribi, terasastimi polji in rajskimi plažami je priljubljena turistična destinacija, uradna jezika v tej otoški državi pa sta angleščina in malteščina. Majhen, zgolj 27 km dolg in 9 km širok otok, je kot nalašč ustvarjen za raziskovanje.

Ste vedeli, da so prav na Malti snemali Popaja? Tu najdete tematski park, namenjen temu mornarju, ki je oboževal špinačo. Malta je navdušencem zgodovine zagotovo poznana tudi zaradi številnih ostankov megalitskih templjev, navdušilo pa vas bo tudi srednjeveško mesto Mdina. Za vse navdušence zgodovine in umetnostne zgodovine vas vsekakor očarajo umetnine Caravaggia, templji Hagar Qim, Mnajdra ali Ggantija, ki predstavljajo najstarejša svetišča na Zemlji, katakombe ali pa trdnjave, ki so jih zgradili Malteški vitezi.

Poleg naravnih znamenitosti, ki so povezne s čudovitim sinje modrim morjem, vam priporočamo tudi ogled Dingli klifov, čudovite ribiške vasice Marsaxlokk in Modre jame. Morje na Malti je res čudovito in poleg lepih peščenih plaž se lahko odpravite tudi do drugačnih zalivov, kot je na primer St. Peter’s pool ali jame Dragonara, ki ji pravijo tudi koralna laguna.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.