Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Baratsag - Termalni oddih, Hajdúszoboszló, Madžarska - 189 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion

Hotel Baratsag - Termalni oddih, Hajdúszoboszló, Madžarska - 189 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Hotelu Barátság - termalnem zdravilišču s široko izbiro wellness storitev

Hotel Barátság se nahaja v zelenem predelu mesta Hajdúszoboszló ob samem sprehajališču. Hotel Barátság je najvišja stavba na tem področju in ponuja spektakularen razgled na naravo in okolico.

Wellness & terapije
Hotel je znan po bogatih termalni in zdravilni vodi, vključno s široko paleto wellness storitev, potrebnih za pravo sprostitev.

Termalni bazeni
Na voljo sta dva bazena s termalno vodo z različnimi temperaturami. Vodne atrakcije vključujejo vodne curke, šobe za masžo za vratu in hrbta. Kopel z utežmi in bazeni za Kneipp za učinkovitost tretmajev, infrardeča savna, finska savna, parna kopel in jacuzzi pa poskrbijo za sprostitev in osvežitev.

Restavracija
V klimatizirani hotelski restavraciji ponujajo bogat samopostrežni zajtrk, lahka samopostrežna kosila in večerje ter madžarske in mednarodne specialitete. Veliko pozornosti je namenjeno pripravi zdravih in okusnih jedi, velik poudarek pa je namenjen promociji lokalne in regionalne kulinarike.
Skozi vse leto so organizirani dogodki, ki jih navdihuje hrana (karneval, degustacije vin, festival piva, festival bio hrane, Martonov dan).

Odpiralni čas restavracije:
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Kosilo: 13.00 – 15.00
Večerja: 17.30 – 21.00

U-Pub se nahaja v kleti in ponuja širok izbor pijač in prigrizkov ter naslednje arkadne igre: kegljišče, biljard, pikado in zračni hokej.

Standardne dvoposteljne sobe (velikosti 24m2) vključujejo tuš ali kad, WC, sušilnik za lase, hladilnik, sef, telefon, TV, balkon in WiFi povezavo. Ena dodatna zložljiva postelja na sobo je na voljo na povpraševanje.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.