Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

IKYK Hotel - Ikonika Collection - Oddih na Malti, St. Julian's, Malta - 155 EUR - 3x nočitev v Economy dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

IKYK Hotel - Ikonika Collection - Oddih na Malti, St. Julian's, Malta - 155 EUR - 3x nočitev v Economy dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v hotelu IKYK, ki je svoja vrata odprl junija 2022!
 
IKYK, ki se nahaja v osrčju mesta Paceville, enega najbolj turistično razvitih območij na Malti, je svoja vrata odprl junija 2022. IKYK je bil zasnovan tako, da izstopa od drugih hotelov in pritegne lokalne in tuje goste, ki iščejo edinstven in nepozaben oddih!
 
Z uporabo več svetlih barv in z različnimi prostori je namen tega hotela zagotoviti posebno doživetje - tako za mlajše kot tiste, ki se počutijo še mlade po srcu!
 
Hotel ima 110 sob, razporejenih v 10 nadstropij. V pritličju in prvem nadstropju sta dve edinstveni restavraciji, ki zajemata različne sloge in v katerih strežejo različne jedi. Soba Economy z enojnima posteljama (17 m2) ima minibar, električni kuhalnik za vodo in keramična/marmorna tla. V kopalnici je: brezplačni toaletni pribor, tuš, brisače, sušilnik za lase, toaletni papir.
 
Nova restavracija Cameleon v središču mesta Paceville je s sproščenim vzdušjem odlična priložnost za sproščeno srečanje z družino in prijatelji.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.