Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kalamper Hotel & Spa - Wellness oddih, Bar, Črna Gora - 205 EUR - 1x nočitev v apartmaju s pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), Polpenzion

Kalamper Hotel & Spa - Wellness oddih, Bar, Črna Gora - 205 EUR - 1x nočitev v apartmaju s pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), Polpenzion

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prepustite se čarom morja, sončnega zahoda in preživite romantičnetrenutke s svojo ljubljeno osebo v Kalamper Hotel & Spa.

Kalamper Hotel & Spa 4* jeluksuzen hotel, ki se nahaja na Velikem Pijesku ob glavni cesti Bar-Ulcinj.Hotel se nahaja nad plažo ob obstoječem letovišču Kalamper Hotel in jeizboljšava turističnega kompleksa uspešnega družinskega podjetja Kalamper.Hotel je gostom na voljo vseh 12 mesecev in je prvi hotel na Barski rivieri zmednarodnim okoljskim certifikatom.

Hotel ima 24 nastanitvenih enot,od tega 17 standardnih sob, 6 apartmajev in predsedniški apartma. Apartmajiimajo pogled na morje in delni pogled na morje. Zjutraj lahko uživate včudovitem sončnem vzhodu in pogledu na odprto morje, pozno popoldne pa je obsončnem zahodu izjemna paleta barv. Za noči je značilen nežen vetrič, ki širivonje morja, in jasno zvezdnato nebo, ki v dolgih poletnih nočeh ustvarjaobčutek miru in topline. Sobe nudijo maksimalno udobje s svojimi naravnimimateriali ter značilnim sodobnim dizajnom in napredno tehnologijo.

Na strehi hotela je zunanji bazenz lounge barom. Pogled na odprto morje s terase, prilagojene popolnemu uživanjuin sprostitvi, dopolnjuje ustrezna glasbena izbira. Gostom je na voljo skrbnoizbran izbor hrane in pijače. V restavraciji Kalamper Hotel & Spa lahkouživate v specialitetah lokalne in mednarodne kuhinje. Ljubitelji sladic bodopresenečeni nad izbiro sladkarij. Restavracija je idealen kraj za praznovanjevaših posebnih trenutkov. Hotel ponuja možnost organizacije rojstnih dni, porokin drugih praznovanj.

Spa in wellness center (od 9. do22. ure) vključuje: velik bazen, otroški bazen, masažno kopel, hladni jacuzzi,solno sobo, turško kopel, savno in masaže (doplačilo). Uživajte in seprepustite vsem svojim čutom!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.