Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Marmara Hotel Budapest - Oddih na Madžarskem, Budimpešta, Madžarska - 275 EUR - 4x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

Marmara Hotel Budapest - Oddih na Madžarskem, Budimpešta, Madžarska - 275 EUR - 4x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Marmara Hotel v Budimpešti je idealna izbira za sproščujoči oddih ali poslovno potovanje in nemoteno delo.

Hotel Marmara Budapest se nahaja v središču Budimpešte, 350 m od železniške postaje Nyugati ter podzemne postaje M3.

Standardne dvoposteljne sobe (20 m2) so primerne za enega ali dva gosta. Standardne sobe gledajo na ulico ali atrijsko dvorišče. Vsaka soba ponuja naslednje storitve: minibar, brezplačno brezžično internetno povezavo, sef v velikosti prenosnega računalnika, LCD TV, grelnik za vodo, sušilec za lase, toaletni pribor, klimatsko napravo/ogrevanje.

V hotelu je tudi bar, ki je primeren za tiste, ki se želijo, po tem ko se vrnejo s sprehoda po mestu, osvežiti s kavo, čajem ali različnimi koktajli, ali si želijo nabrati novih moči pred odhodom iz hotela in raziskovanjem Budimpešte. V baru so na voljo tudi sendviči in prigrizki.

Do številnih znanih znamenitosti, kot so parlament, Margaret Island, bazilika sv. Štefana in številni muzeji, gledališča in trgovine, se lahko le sprehodite.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.