Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Topolšica - Oddih v apartmajih Terme Topolšica, Topolšica, Slovenija - 319 EUR - 2x nočitev v sodobnem družinskem apartmaju 5+1 za 6 oseb, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Terme Topolšica - Oddih v apartmajih Terme Topolšica, Topolšica, Slovenija - 319 EUR - 2x nočitev v sodobnem družinskem apartmaju 5+1 za 6 oseb, Polpenzion (zajtrk in večerja)

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tudi vi cenite moč naravnegaokolja, svežega zraka in sprostitve? Potem so Apartmaji Terme Topolšica idealna izbira zavas! Daleč stran od mestnega vrveža, hitrega načina življenja in stresa, vaspričakuje apartmajsko naselje, ki deluje v sklopu Term Topolšica. Že sam pogledna okoliške vzpetine, blagodejna klima in spokojna tišina so tisto, kar ževrsto let privablja turiste iz vseh koncev.

Apartmaji Terme Topolšica
V neposredni bližini hotelskega kompleksa, na zelenja polnempobočju, vas pričakuje idilična vasica s kar 27 namestitvenimi enotami. Gre zaenergijsko varčne apartmaje, ki so zgrajeni iz okolja prijaznih materialov. Navoljo so manjši apartmaji z 99m2 in malo večji, z 150 m2. Namestitev je modernain sodobna, s svojo opremo in gradnjo pa gre z roko v roku z naravnim okoljem,v katerem se nahaja. Lesene nastanitve se ponašajo s kar 4 zvezdicami. Do Term Topolšica so oddaljeni le 5 minutprijetnega sprehoda. Vsaka namestitvena enota nudi teraso ali balkon z vrtnogarnituro, opremljeno kuhinjo, satelitsko TV, Wi-Fi, alarm, trezor, kopalnico,klimo in ogrevanje.

Apartma 150 m2 ima dvoposteljno spalnico (zakonska postelja), sobo z enojnima posteljama in z raztegljivim kavčem, enoposteljno sobo, kuhinjo z jedilnim kotom, teraso in balkon.

Terme Topolšica - Bazeni
Fantastično vodno doživetje v vseh letnihčasih! Kar 1760 kvadratnih metrov vodnih površin, ob tem pa še super gostinskaponudba, čakajo na to, da naredijo vaš dan popoln! V notranjem delu so na voljomasažne prhe, topli vrelci, bazen za otroke, prave rimske kopeli in whirlpool.

Terme Topolšica – Savne v hotelu Vesna
Več vrst savn čaka na to, da se sprosti sleherni del vašega telesa! Privoščite si klasično finsko savno ali infrardečo savno. Po savnanju se lahko osvežite v prostorih za počitek, ki odpirajo prijeten pogled na notranje bazene.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.