Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Park - Vikend oddih na Bledu, Bled, Slovenija - 342 EUR - 2x nočitev v izbrani sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)

Hotel Park - Vikend oddih na Bledu, Bled, Slovenija - 342 EUR - 2x nočitev v izbrani sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v osveženi in prenovljeni podobi 4* Hotela Park na Bledu! Hotel Park se nahaja v središču Bleda ob obali Blejskega jezera. Privablja goste, ki si želijo aktivnih počitnic, saj okolica ponuja nešteto možnosti za aktivno preživljanje časa v naravi

Zgodba vode, ki ponazarja vir življenja, Blejsko jezero ter izvir termalne vode na Bledu, je vključena v arhitekturno zasnovo sob, ki gledajo na Blejsko jezero, skupnih prostorov ter celotno ponudbo prenovljenega hotela. Drugi del zgodbe govori o parku, v katerega je hotel umeščen, ki predstavlja ime hotela. Njegova zgodba pa je predstavljena skozi sobe, ki gledajo na ta park. Povsem novo edinstveno podobo je dobil tudi notranji termalni bazen v zgornjem nadstropju hotela, ki ponuja dih jemajoč razgled na Blejsko jezero!

Hotel ima certifikat kolesarjem in pohodnikom prijaznega hotela. Restavracija in kavarna Park v sklopu hotela je dom originalne blejske kremne rezine, priljubljene sladice, po kateri slovi Bled daleč naokoli. V restavraciji pa se nahaja tudi vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini (ob doplačilu). Za sprostitev, rekreacijo in lepši videz je gostom na voljo velik notranji bazen z ogrevano termalno vodo in čudovitim pogledom na Blejski grad in otok. Temperatura vode v bazenu Hotela Park je prijetnih 30 °C. Ob bazenu sta whirlpool in savna. 

Priznano alpsko letovišče Bled že stoletja navdušuje svetovljanske iskalce naravnih lepot in športnih izzivov. Danes je tudi priznano konferenčno središče. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.