Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Rivalmare Boutique Hotel - Luskuzen oddih v Istri, Novigrad, Istra, Hrvaška - 370 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi (v glavni stavbi) za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in 2-hodna večerja) v hotelski restavraciji Libeccio 

Rivalmare Boutique Hotel - Luskuzen oddih v Istri, Novigrad, Istra, Hrvaška - 370 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi (v glavni stavbi) za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in 2-hodna večerja) v hotelski restavraciji Libeccio 

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ Udobje nove, moderne stavbe ✔ intimen oddih najvišje kakovosti ✔ individualen, personaliziran in diskreten pristop do gosta ✔ pravi gurmanski užitek v hotelski restavraciji. Štiri zvezdice poleg vrhunske vsebine zagotavljajo tudi vrhunsko storitev. Začinite svoje bivanje v Istri z zasluženo dozo luksuza. Haute couture počitnice vas čakajo v Novigradu, idealnem izhodišču za odkrivanje vseh lepot in šarma Istre.

Le 10 metrov od morske obale, na slikoviti novigradski promenadi, se nahaja moderen in eleganten, dizajnersko urejen Rivalmare Boutique Hotel, ki bo vaš dom stran od doma. Prefinjena eleganca notranjosti vam bo zagotovila edinstven užitek in vam odprla svet pravega zadovoljstva s pridihom luksuznega, a sproščenega dopusta. Hotel ponuja 12 dvoposteljnih sob vrhunskega dizajna in 1 Suito - osamljeno zatočišče na vrhu hotela s čudovitim pogledom na morje v glavni stavbi ter 9 udobno opremljenih sob v depandansi Al Porto, 300 metrov od hotela.

Preden vstopite v sobo, globoko vdihnite - v trenutku, ko odprete vrata sobe, vas bo čudovit pogled na morje očaral in pustil brez besed. Vrhunski dizajn in značilno pohištvo, skrbno izbrane podrobnosti in prostornost so njihove osnovne značilnosti. Posebna je tudi bližina morja - lahko ga vonjate in poslušate iz lastne postelje! Dvoposteljna Comfort soba: Dizajn in preprostost ter pogled na mesto so osnovne značilnosti te sobe. Na 26 kvadratnih metrih se razprostira velika zakonska postelja, stene pa krasijo umetnine sodobnih umetnikov današnjega časa. Minimalistične kopalnice, opremljene s kadjo ali tušem, mehkimi brisačami, sušilcem za lase, kopalnim plaščem in visokokakovostnimi kozmetičnimi izdelki so vaš intimni kotiček za sprostitev.

Le nekaj korakov od morske obale, na slikoviti novigradski promenadi, restavracija Libeccio vsakemu gostu nudi pravo gurmansko doživetje. Mediteranska kuhinja Istre osvežena s sodobnim pridihom s posebnim poudarkom na izboru sezonskih in lokalnih sestavin ter domiselni kulinarični interpretaciji kuharja. Uživajte v vsakem grižljaju!

Novigrad navdušuje vse obiskovalce - ljubitelje zgodovine, avanturiste, rekreativce in vse tiste, ki iščejo intimen in lagoden dopust.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.