Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Delle Alpi, Passo del Tonale, Italija - 690 EUR - 6x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 1 osebo , Polpenzion (zajtrk in večerja) 

Hotel Delle Alpi, Passo del Tonale, Italija - 690 EUR - 6x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 1 osebo , Polpenzion (zajtrk in večerja) 

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel delleAlpi gleda na očarljivo območje Passo del Tonale, tik v središču naravnegaparka Adamello Brenta.

Le nekaj metrov od smučišč je hotel najboljša izbira zaljubitelje zimskih športov – smučarje, deskarje, smučarske planince – ki želijouživati ​​v lepotah okolice s svojo družino.Hotel ni ledober kraj za smučanje in v uživanje v zimskih športih, ampak je tudi edennajboljših hotelov, kjer lahko uživate v čudoviti pokrajini ledenika Presena!Poleti je na voljo tudi pestra ponudba zabavnih aktivnosti za vso družino. Pričakujejovas igrišča v naravi, kjer se lahko igrate s svojimi malčki. Uživate lahko tudiv sprehodih v čudoviti naravi.

Hotelskoprijazno in vljudno osebje je vedno pripravljeno pomagati in vam pokazati vsehotelske objekte: veliko restavracijo z veliko, svetlo jedilnico in jedilnikom stradicionalnimi in mednarodnimi jedmi, igralnico za najmlajše (in starše),vinsko klet, degustacijski prostor za likerje in cigare in lounge bar zasprostitev.

Comfort soba(velikosti 14-16 m2) ima zakonsko posteljo, panoramski balkon, TV z ravnimzaslonom, telefon, sef, Wi-Fi povezavo, kopalnico s tušem in sušilcem za lase.

Wellness
Pustite,da vas prevzamejo sveže in poživljajoče dišave aromatičnih zelišč. Prepustitese vonju borovcev, toploti in tretmajem, ki bodo sprostili vso mišičnonapetost.Uživajte vsproščanju, ki ga ponuja hotelski wellness center. Obnovite svojo energijo vDelle Alpi Wellness & SPA. SPA se po navdihu naravnega okolja osredotoča napreprostost narave, ki zajema naravne elemente in vonje. Naravne teksture,rustikalni gozd in posebna osvetlitev ustvarjajo okolje miru in spokojnosti.SPA objektivključujejo notranji bazen in ogrevan zunanji bazen, savno, nordijske slapove,parno kopel in himalajsko solno sobo. Ta soba simulira okolje terapevtske solnejame, s himalajsko soljo, ki pokriva stene in tla za pomiritev duha in telesa.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.