Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Villa Dard Dubrovnik, Dubrovnik, Dalmacija , Hrvaška - 356 EUR - 3x nočitev v Suiti za 4 osebe, Zajtrk

Villa Dard Dubrovnik, Dubrovnik, Dalmacija , Hrvaška - 356 EUR - 3x nočitev v Suiti za 4 osebe, Zajtrk

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ udobje in eleganca nastanitve ✔ 100 m od lokalnega avtobusnega postajališča ✔ le 5 minut hoje do starega mestnega jedra Dubrovnika ✔ le 5 minut hoje do bližnje plaže ✔ klimatizirane sobe ✔ parkirišče ✔ le 800 m do žičnice do Srđa ✔ 15 minut hoje do najbolj priljubljene dubrovniške plaže Banja

Villa Dard je eden izmed najljubših objektov za bivanje v Dubrovniku. S svojo lokacijo omogoča gostom, da ostanejo blizu vseh znamenitosti, hkrati pa se nahaja nedaleč od plaže, ki je oddaljena le 5 minut. Prav tako pa se v bližini nahaja najbolj pribljubljena plaža v Dubrovniku, plaža Banja. Razveselila bo vse tiste, ki imajo radi čudovit razgled, čisto morje in prvovrstno uživanje z vso potrebno opremo. Villa Dard je oddaljena le 100 metrov od lokalnega avtobusnega postajališča, tako da lahko potujete po Dubrovniku, ne da bi skrbeli za svoj avto ali iskali parkirišče. Središče mesta in njegove znamenitosti lahko obiščete peš, potrebovali boste približno 5 minut hoje in že boste lahko hodili po Stradunu. Ne zamudite priložnosti za ogled Dubrovnika z višine, saj se e 800 m od nastanitve nahaja žičnica, ki vas bo popeljala na vrh hriba Srđ.

Vse sobe so klimatizirane in imajo televizijo, brezplačen brezžični internet ter brezplačno parkirišče. Suita: 2 spalnici, dnevna soba, kopalnica, klima, hladilnik, TV, balkon s pogledom na morje in stari del Dubrnovika.

Glavna avtobusna postaja in trajektno pristanišče Dubrovnik s pogostimi linijami do številnih dalmatinskih destinacij sta oddaljena le 2,5 km. Letališče Dubrovnik pa je oddaljeno 20 km.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.