Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Savica Garni - Krompirjeve počitnice na Bledu, Bled, Slovenija - 225 EUR - 1x nočitev v družinski sobi za 2 osebi (2 otroka do 12 let brezplačno), Polpenzion (zajtrk in večerja)

Hotel Savica Garni - Krompirjeve počitnice na Bledu, Bled, Slovenija - 225 EUR - 1x nočitev v družinski sobi za 2 osebi (2 otroka do 12 let brezplačno), Polpenzion (zajtrk in večerja)

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Popoln oddih za pare ponovno na Megabonu! ✔ romantičen oddih na Bledu ✔ ob čudovitem Blejskem jezeru ✔ vstop v vrhunski wellness Živa ✔okoljski certifikat ✔ lokalni in sezonski pridelki za zdrav zajtrk ✔ odlično izhodišče za raziskovanje Gorenjske!

Hotel Savica Garni stoji le 250 m stran od Blejskega jezera in predstavlja odličen romantićen oddih v neokrnjeni naravi.Hotel odlikuje skrb za okolje, ki jo potrjuje ekološki certifikat okoljska marjetica. Ločevanje odpadkov, ugašanje luči, zapiranje vode, premišljeno ravnanje z brisačami, uporaba povratne steklene embalaže, lokalni in sezonski pridelki za zdrav zajtrk – ta majhna dejanja so v resnici vsakodnevni rituali gostov hotela.

Poleg odlične lege in ekološke note, imajo gostje hotela 1x dnevno prost vstop v Wellness Živa, ki predstavlja enega najboljših wellness centrov v Sloveniji.

Wellness Živa - Wellness z rajskim razgledom na Bled: Wellness Živa s širokim naborom sprostitvenih masaž, kopeli, nege telesa in obraza ter s savnami se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji! Koncept dopolnjuje alpski pridih Bleda z uporabo smrekovih vršičkov in medu kranjskih čebel, ki imajo številne pozitivne zdravilne učinke na telo in dušo. Bazeni Wellnessa Živa imajo najlepši razgled na Bled ob prijetnem sproščanju, ki vas v trenutku navda s pozitivno energijo.

Družinska soba: Udobna družinska soba s pogledom na park. Družinska enota skupaj meri od 34 do 46 m2  in je sestavljena iz dveh prostorov. V enem je ležišče širine 160-180 cm, v drugem sta dve ležišči širine 80-90 cm, ter kopalnica s tušem ali banjo in WC. Družinska soba je opremljena z mini barom, televizijo s satelitskimi programi, telefonom in možnost brezplačnega dostop do Wi-Fi interneta.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.