Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Glamping Ribno - Luksuzen glamping na Bledu, Bled, Slovenija - 380 EUR - 2x nočitev v luksuzni glamping hiški za 4 osebe (2 odrasli osebi in 2 otroka), Zajtrk v Hotelu Ribno

Glamping Ribno - Luksuzen glamping na Bledu, Bled, Slovenija - 380 EUR - 2x nočitev v luksuzni glamping hiški za 4 osebe (2 odrasli osebi in 2 otroka), Zajtrk v Hotelu Ribno

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


17 stilsko opremljenih lesenih hišk, ugnezdenih pod Ribensko Goro, objema naravni bazen, v katerem se v toplih dneh lahko tudi plava. Zasebna infrardeča savna v hiški, lesena kad z vročo vodo na terasi in toplina notranje opreme, ki so jo izdelali v domači delavnici, obljubljajo nepozabno doživetje in popoln oddih v stiku z neokrnjeno naravo.

Ker je hiška izolirana in ogrevana, je primerna za bivanje skozi celo leto. Čudovita okolica ponuja številne kolesarske poti za gorske in cestne kolesarje kot tudi za makadamkarje. Ker je Glamping Ribno odlično izhodišče za kolesarske izlete, so poskrbeli, da se bodo kolesarji počutili kot doma. Vsaka hiška ima svojo kolesarnico, v katero z lahkoto spravite do štiri kolesa in jih po potrebi tudi napolnite z e-energijo. Na voljo je pralnica koles in manjša delavnica za popravila pri serviserju. Če kolesa nimate, si ga lahko izposodite. Nudijo navadna in e-kolesa različnih velikosti. Prav tako vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri poti, na katero se lahko odpravite sami ali v družbi certificiranih kolesarskih vodnikov.

S kolesom lahko raziščete vse skrite kotičke naše dežele in pri tem ne škodite okolju. Taki obliki trajnostnega razvoja mobilnosti so zelo zavezani. Če ste tudi vi, jih obiščite, zajahajte svoje kolo in se prepustite užitku.

N‍otranjost hiš vključuje: 2 zakonski postelji, kopalnico s tušem, infrardečo savno, 2 regala, 1 mizo in klop, 2 stolčka, 4 lončke, mini hladilnik, smart TV, hlajenje/ogrevanje, notranjo osvetlitev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.