Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

The Forest Club Zlatibor - SPA oddih - Ekonomik apartma, Zlatibor, Srbija - 240 EUR - 4x nočitev v Ekonomik apartmaju za 2 osebi, Uporaba SPA centra

The Forest Club Zlatibor - SPA oddih - Ekonomik apartma, Zlatibor, Srbija - 240 EUR - 4x nočitev v Ekonomik apartmaju za 2 osebi, Uporaba SPA centra

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔popolnoma nov turistično-gostinski objekt ✔popolna sprostitev duha in telesa ✔Spa center ✔sodoben in sodoben videz objekta na najlepšem delu Zlatibora!

Na najlepšem delu Zlatibora se nahaja The Forest Club, sodoben objekt s tipično opremljenimi apartmaji in hotelskimi storitvami. Gre za koncept, ki gostom nudi popolno sprostitev duha in telesa. Gostje The Forest Cluba se lahko sprostijo v enem od 20 luksuzno opremljenih apartmajev in si v SPA centru popolnoma privoščijo uživanje in osvežitev telesa. Idealen dan lahko gostje izkoristijo v kavarni.

Wellness & Spa: The Forest Club ponuja različne spa vsebine, ki bodo sprostile vaše telo. Na voljo so vam slana soba, savna, parna kopel, tepidariji (tople klopi), velik jacuzzi za 12 oseb, pa tudi bazen.

Ekonomik apartma: apartmaji so sestavljeni iz dnevne sobe s kuhinjo in spalnice. Po opremi se ne razlikujejo od LUX apartmajev, so pa v ekonomik kategoriji, ker se nahajajo na podstrešju ali v pritličju. Stanovanja v pritličju imajo vhod neposredno z dvorišča.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.