Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Chalet Panorama - Oddih v pravljični leseni hiški v objemu narave, Velika Loka, Slovenija - 229 EUR - 2x nočitev v hiški Chalet Panorama za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let in 1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba infrardeče savne s...

Chalet Panorama - Oddih v pravljični leseni hiški v objemu narave, Velika Loka, Slovenija - 229 EUR - 2x nočitev v hiški Chalet Panorama za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let in 1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba infrardeče savne s...

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! ✔ super oddih za vse dni v letu ✔ za romantičen pobeg v dvoje, prijateljska potepanja in družinske dogodivščine!

Očarala vas bo kombinacija pravljične lesene hiške Chalet Panorama, velikega ograjenega vrta in prostranega razgleda na bližnjo in daljno okolico. Skupaj dajejo občutek domačnosti in svobode, saj se zdi, da ste na zasebnem otoku, čeprav ste dejansko v osrčju Dolenjske. Za piko na i in ravno prav luksuza poskrbi zasebni wellness s savno, notranjim jacuzzijem in kotičkom za počitek. Tako so izpolnjeni vsi pogoji za lepo doživetje, daleč stran od množic in skrbi, s pridihom pozitivne energije in udobja. V objemu narave. Samo za vas.

Hiška Chalet Panorama: sprejme do 5 oseb. Notranjost hiške je opremljena v kombinaciji podeželsko modernega sloga. Vsem gostom sta na voljo klima in Wi-Fi. Bivalni, dnevni del: raztegljiv kavč ter TV, tradicionalna miza, sodobna, polno opremljena kuhinja z indukcijsko ploščo, pečico, mikrovalovko in pomivalnim strojem, klima. Spalni del: po lesenih stopničkah se vzpnete v zgornji, spalni del  z zakonsko posteljo, dodatnim ležiščem, bralnim kotičkom in balkonom, primernim za uživanje ob razgledih in izbranem kozarcu vina.

Savna: V spodnjem nadstropju se za sproščanje duha in zdravje telesa nahaja IR savna s kakovostnimi karbonskimi grelci ter barvno terapijo.

Butični wellness kotiček: Za psihofizično ravnovesje in dobro počutje gostov vse dni v letu skrbi notranji wellness kotiček. Obsega ogrevan masažni bazen in prostor za počitek. Za prijetno okolje in popolno sprostitev poskrbi velika panoramska stena, ki ponuja čudovit razgled na okolico.

Zunanji del namestitve ponuja: vrtno sedežno garnituro in ležalnik, kurišče, ki ga lahko uporabljate za peko raznih priboljškov, uživanje ob pogledu na ogenj, v hladnejših mesecih pa se ob njem tudi pogrejete, brezplačno zasebno parkirišče.

Odkrijte lepote Dolenjske! Čaroben oddih vas bo navdahnil s pozitivno energijo za lep zaključek vikenda in v pričakovanju tedna, ki je pred vami.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.